Mobile Legends: Bang Bang

Forgot password?
 Register now.
View: 10561|Reply: 98
Collapse the left

Bir sorununuz mu var? Gelin beraber çözelim.

Close [Copy link]
Post time 2017-1-17 06:44 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by Rastai at 2017-1-17 18:53

Mobile Legends Türkiye alt-forumundan açmış olduğum bu başlık oyunla ilgili teknik sorunları çözmenize fedakârca yardım etmeye son derece istekli olan moderatörler ve diğer oyuncular olarak, yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olmak isteyen kişiler olarak sizlerin canını sıkabilecek - keyfini kaçırabilecek hertürlü sorunlarınızı çözmeniz konusunda yardımcı büyük mutluluk duyuyoruz. =)

Başlık belirli aralıklarla güncellenecektir, güncelleme içeriği ve tarihi alt mesaj içeriğinde belirtilecektir.

• Soru: Bana nasıl yardım edeceksiniz?
    • Cevap: Gayet basit: Sık yaşanan teknik sorunların çözümünde yardımcı olacağız. Bir sorununuz varsa, sorunun ne olduğunu özellikle belirtin ve kullanabildiğiniz yerde, ekran görüntüsü gibi görseller kullanarak problemi detaylı olarak açıkladığınız hâlde sorununuz daha hızlı bir şekilde çözüme ulaşabilir.

• Soru: Bana hesabım ile ilgili yardımcı olabilir misiniz?
    • Cevap: Ne yazık ki hayır, hesabınızla ilgili olan her konuda yardımcı olamayız. Yeri geldiği zaman oyuncu destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekecek. Kişisel, hesap ile ilgili özel sorunlarınızı ne yazık ki çözemiyoruz çünkü; bu tarz bilgilerinize birer oyuncu olarak erişimimiz yok. Moderatörler olarak ilgilenmemiz gereken yer, burası yani - forumlar. =)

• Soru: Açtığım yardım başlığıma kimse yanıt vermedi. Ne yapmalıyım?
    • Cevap: Eğer açtığınız konuya yanıt gelmediyse, bu konu altından bildirdiğiniz sürece size forum moderatörleri olarak yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağımız konusunda endişeniz olmasın.

Post time 2017-1-19 11:32 PM From mobile phone | Show all posts
türkçe seslendirme olsa çok daha zevkli olurdu oyun !!!
 Author| Post time 2017-1-17 06:49 PM | Show all posts
Edited by Rastai at 2017-1-17 18:56

Güncelleme tarihi:
  • 17/01/2017

Güncelleme içeriği:
    • Yeni bir soru ve cevabı eklendi.

Post time 2017-1-20 12:11 AM From mobile phone | Show all posts
Android den ios a hesap değiştirme ile ilgili çalışma yapılmasını istiyoruz. Satın almış olduğumuz elmaslar ve karakterler çöp oldu. Bu konuda destek bekliyoruz.
 Author| Post time 2017-1-20 02:41 AM | Show all posts
akbyn135 replied at 2017-1-19 23:32
türkçe seslendirme olsa çok daha zevkli olurdu oyun !!!

Bu tarz yenilikler ilerleyen zamanlarda gelebilir, muhtemelen olacaktır. Şu an net bir şey söylemek için henüz erken, kısa sürede iyi yol alındığını düşünüyoruz. =)
 Author| Post time 2017-1-20 02:42 AM | Show all posts
ChinChilla replied at 2017-1-20 00:11
Android den ios a hesap değiştirme ile ilgili çalışma yapılmasını istiyoruz. Satın almış  ...

Selamlar,

Geliştirici ekibimize bu öneriyi sunduk, beklemedeyiz. Herhangi bir geri dönüş olduğunda sizlerle paylaşacağımız konusunda endişeniz olmasın, teşekkürler. =)
Post time 2017-1-20 04:16 AM From mobile phone | Show all posts
Basarir kisminda sorun var kac kere yenilmek uzeryken kazani yapdim 19 da takildi 20 olmuyor ki bircok seyde bu sorun var
Post time 2017-1-20 04:19 AM From mobile phone | Show all posts
Ayrica ticet atamiyoruz.sorunlarimizi bildiricek yer yok turkce .oyunda eslesme cok adaletsiz geliyor bazen.oyunu birakan yada afk kalanlara verilen ceza cok yetersiz caydirici degil.
Post time 2017-1-20 04:20 AM From mobile phone | Show all posts
Yas siniri olmali.coluk cocuk oyunu mahvediyor zevk alamiyoruz walla birakcaz gurup halinde sonunda
 Author| Post time 2017-1-20 04:52 AM | Show all posts
Merhaba Demor,

Oyun henüz geliştirilme aşamasında ve mevcut sorunlar haftalık olarak güncel şekilde hallediliyor, bahsettiğin sorunları daha açık ve net bir şekilde anlatırsan geliştirici ekibimize ileteceğim konusunda emin olabilirsin. Yaş sınırının mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz sanırım, ayrıca mesajlarının hepsini tek tek atmak yerine bir mesaj içerisinde toplarsan çok sevinirim.

Görüşmek üzere. :)
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2023-3-22 02:39 AM GMT+8