|
Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.
You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register
x
Edited by Rastai at 2017-1-17 18:53
Mobile Legends Türkiye alt-forumundan açmış olduğum bu başlık oyunla ilgili teknik sorunları çözmenize fedakârca yardım etmeye son derece istekli olan moderatörler ve diğer oyuncular olarak, yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olmak isteyen kişiler olarak sizlerin canını sıkabilecek - keyfini kaçırabilecek hertürlü sorunlarınızı çözmeniz konusunda yardımcı büyük mutluluk duyuyoruz. =)
Başlık belirli aralıklarla güncellenecektir, güncelleme içeriği ve tarihi alt mesaj içeriğinde belirtilecektir.
- Soru: Bana nasıl yardım edeceksiniz?
- Cevap: Gayet basit: Sık yaşanan teknik sorunların çözümünde yardımcı olacağız. Bir sorununuz varsa, sorunun ne olduğunu özellikle belirtin ve kullanabildiğiniz yerde, ekran görüntüsü gibi görseller kullanarak problemi detaylı olarak açıkladığınız hâlde sorununuz daha hızlı bir şekilde çözüme ulaşabilir.
- Soru: Bana hesabım ile ilgili yardımcı olabilir misiniz?
- Cevap: Ne yazık ki hayır, hesabınızla ilgili olan her konuda yardımcı olamayız. Yeri geldiği zaman oyuncu destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekecek. Kişisel, hesap ile ilgili özel sorunlarınızı ne yazık ki çözemiyoruz çünkü; bu tarz bilgilerinize birer oyuncu olarak erişimimiz yok. Moderatörler olarak ilgilenmemiz gereken yer, burası yani - forumlar. =)
- Soru: Açtığım yardım başlığıma kimse yanıt vermedi. Ne yapmalıyım?
- Cevap: Eğer açtığınız konuya yanıt gelmediyse, bu konu altından bildirdiğiniz sürece size forum moderatörleri olarak yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağımız konusunda endişeniz olmasın.
|
|