Mobile Legends: Bang Bang

Forgot password?
 Register now.
Author: Rastai
Collapse the left

Bir sorununuz mu var? Gelin beraber çözelim.

Close [Copy link]
Post time 2017-2-1 09:30 PM From mobile phone | Show all posts
Selam yardımcı olabilecek var mı önemli bir oyun açığı buldum
Post time 2017-2-9 03:04 PM From mobile phone | Show all posts
Mrb. Natalia ! Eskiden sisin icinde bana kimse vuramiyordu suanda ise fark yok sadece bana atack ve adamlari %50 yavaslatma sagliyor bagisiklilik kazandirmiyor nadir arada oluyor bu bagisiklilik kazandirma. Bunun cozumunu istiyorum eskiden sisi bastigimda kacardi millet simdi adam uzerime geliyor niye vurabiliyor vuramassa 2 tane vuruyom onlara kritik diziyom cunku. Yardim duzeltsinler chou herosu kaldir indir mesafe uzun frango layla vb herolarda dengesizlik var mesafeler kisalsin. Siralama oynanmiyor 5 kisi ortaya geciyor ortadann oyun bitiriyolar adam kulemin icinde rahatlikla kesiyor frango varsa bitti cek tek cek tek goz gore gore kuleyi veriyoruz def yapamiyoz 1 2 kisi basit bitiyor oyun bu dediklerim bi guncellemede yapilabilir. Uzun oldu ama okursanir tesekkurler.
Post time 2017-2-9 03:11 PM From mobile phone | Show all posts
Ve boyle size sayabilecek bir cok konu var kucuk ayrinti ama oyunu oynamayi bilen seven insanlar icin degerli konular. Ben knight online oynuyorum ve bu oyunu lolde arada sirada. Yani size dediklerim seyler olursa oynamayi bilmeyen adam kafasina gore kule alti kesmesi zorlasir uzakdan vurmasi. Dedigim gibi natalia hero duzenlenirse cok sevinirim. Son olarakda siralma mod abi takim bakiyom elit karsi takim usta vb. Yani ben buyuk ustayim mallar yuzunden oyun kaybediyorum buyuk usta liginde elit 3 ne isi var o adamlarin oynamayi bilsinler yenilek eyw ama adamlar sifir ben olmusum yukarda dunya minyon var minyon kesin diyom ne minyonu adam pesliyorlar salaklar kesseler lvl ve item alacaklar bilen yok bu adamlarla nasil oyun kazanacan abi minyon ney onemi nedir bilen yok sadece adam kesmek knihht metin2 sandilar. Bu konular ciddi anlamda el atilmasi lazim oyun guzel olsun ben 20 dk beklemeye raziyim. :))))))
Post time 2017-2-12 06:31 PM From mobile phone | Show all posts
Oyun eskiden hiç kasmiyordu fakat şimdi öyle kasıyor ki her oyun kapatıp açmak zorunda kalıyorum bu da oyun tecrubemi olumsuz etkiliyor yardım edin lütfen epik ligindeyim artık çok can sıkmaya başladı bu sorun.
Post time 2017-2-13 01:49 AM From mobile phone | Show all posts
2. Bir hesap bağladım ve ilk hesabım kayboldu ilk hesabı bulabilirmiyiz ?
Post time 2017-2-15 07:51 AM From mobile phone | Show all posts
Hesabim silindi gmail ve facebook a bagli olmasina ragmen geri gelmiyor yardimci olursaniz sevinirim
Post time 2017-2-15 07:54 AM From mobile phone | Show all posts
Weyss replied at 2017-1-22 14:03
Hesabım bir yere bağlı olmadığı için giriş yapamıyorum seviyesi yüksek ve parada yüklemi ...

Benimde ayni oldu sorun cozulurse haber verirsen sevinirim

Post time 2017-2-16 06:04 AM | Show all posts
oyunda hile var onuda çözerseniz iyi olur
Post time 2017-2-21 10:58 PM From mobile phone | Show all posts
Oyuna hediye yollama gelirmi bilgi verebilir misiniz
Post time 2017-2-22 03:47 AM From mobile phone | Show all posts
İyi akşamlar telefonuma format attım ve oyunda silindi tekrar yükledim oyuna girdim ama hesaplarıma bağlandığımda hesabım açılmadı  hesap adım : SuursuzManda V2   idi yardımcı olursanız sevinirim.
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2023-3-27 10:26 AM GMT+8