Mobile Legends: Bang Bang

Forgot password?
 Register now.
Author: Rastai
Collapse the left

Bir sorununuz mu var? Gelin beraber çözelim.

Close [Copy link]
Post time 2017-2-22 07:25 AM From mobile phone | Show all posts
Yi Sun-shin Karakter gayet güzel ama sorunlar var lütfen diyeceğime kulak verin En önemlisi kullanım kolaylığı oku gerdirerek vurdugu skill'in yeri çok kullanışsız skill iptal etme yerine denk geliyor rakibe doğrulturken  2. si ise 4. lw de açılan skill i (ulti) karakterlerin üzerine çok fazla ağır düştüğü için can götüremiyor SONUÇ: karakter bu dediğim dezavantaj lar doğrultusunda sadece pasif skillinin seriliği ile kill alabiliyor budca yetersizdir   İLGİLENECEĞİNİZİ VEDE İLETECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM TEŞEKKÜRLER  CrazyBora
Post time 2017-2-23 09:00 PM | Show all posts
Oku gerdirmek için basılı tutmak yetiyor. ekranın köşesine doğru uzatmanıza gerek yok. Ama yine de ileteceğim. Teşekkürler.
Post time 2017-2-24 05:04 AM From mobile phone | Show all posts
Onoktake okungerdirmek için basılıyor tabiki ama nişan almak için parmağı azıcık ileri itmemiz gerek basıldığınyerden hareket kaniliyeti cok hızlı denerseniz demek istediğimi anlarsınız vede sadece bu değil makalede yazdığım hepsi
Post time 2017-2-24 04:31 PM From mobile phone | Show all posts
Türkçe Aile deger lerine ve inanc abakaret  Tam35 5 min. ago Forum:Türkçe 1 0 1# iyi gunler oyunun seviyesi gitgide düşüyor. En ufak bi hatada toy çocuklar ķüfür etmeye başlıtor. Oyuncu sahislara kizip oyuncu şahıslara küfür edilse anlarım ancak direk aileye ALLAH a mensub olduğun dini kitaba küfür ediliyor.oyunun kalitesini yükseltmek icin ve daha popüler olmasi adina report kismina ağır küfüründe ceza alma sebebi oldugunu gösterin. En azından sınırsız engellenince ya yeni hesap açıp aķıllanacaklardır yada oyundan atılmıs olucak lardır her iki sekilde de oyun kalitesi artmis olucaktır. Şayet yapmaz isenin toy çocuklar yüzünden cok oyuncu kaybederseniz en bastada bennolurum. Ben 24 yaşındayım böyle seviyesizlik gormedim 1 deil 2 deil bütün oyunlarda bu dedigim tipte oyuncu lar çıkmaktadır. Eger önlem almazsaniz o seviyesiz insanlar ve bu oyunda onlem almadiginiz icin kanıtlariyla savcılığa suc duyurusunda bulunucam. Oyunun Türkiye de enggellenmesi ve yasaklanması icin elimden geleni yaparım. Kusura bakmayin ama sahsi ma yonelik bisiy deil benim ailem ve dinim bu kadar degersiz deil. Bu yuzden sizden ricam report kismina agir kufur u de ekleyin sinirsiz engelleyin oyun kalitesini arttirin. Çünkü böyle güzel bi oyunun yönetimine yakısanda budur......
Post time 2017-2-25 02:42 AM | Show all posts
açtığım postta da belirtiğim gibi takım oluşturma Guild kurma Ggibi bir yenilik olursa güzel olabilir böyle birdüşünce varmı oyunla ilgili gelebirimi böyle bi yenilik?:)
Post time 2017-2-25 11:51 PM From mobile phone | Show all posts
Sezin sonu kostümü olarak bizde olmayan 1 şey gelirse ne olur
Post time 2017-2-28 01:35 AM From mobile phone | Show all posts
Nasıl Server deistiririm
Post time 2017-3-2 10:05 PM From mobile phone | Show all posts
Hesabım epikten b ustaya düştü lütfen bu durumu düzeltin. Verdiğimiz emeğe hakaret resmen. !
Post time 2017-3-2 11:26 PM From mobile phone | Show all posts
Büyük usta 5, 2 yıldızım vardı sıralama attım bir el yenildim 8 yıldızım gitti bu ne biçim oyundur?
Post time 2017-3-2 11:30 PM From mobile phone | Show all posts
Hesabım büyükusta 3 sıfır yıldızken 3 maç kaybedip direk usta 1 üç yıldıza düştüm yardım edebilirmisiniz.
Screenshot_20170302-181714.png
Screenshot_20170302-181731.png
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2023-3-28 02:27 PM GMT+8