|
Türkçe Aile deger lerine ve inanc abakaret Tam35 5 min. ago Forum:Türkçe 1 0 1# iyi gunler oyunun seviyesi gitgide düşüyor. En ufak bi hatada toy çocuklar ķüfür etmeye başlıtor. Oyuncu sahislara kizip oyuncu şahıslara küfür edilse anlarım ancak direk aileye ALLAH a mensub olduğun dini kitaba küfür ediliyor.oyunun kalitesini yükseltmek icin ve daha popüler olmasi adina report kismina ağır küfüründe ceza alma sebebi oldugunu gösterin. En azından sınırsız engellenince ya yeni hesap açıp aķıllanacaklardır yada oyundan atılmıs olucak lardır her iki sekilde de oyun kalitesi artmis olucaktır. Şayet yapmaz isenin toy çocuklar yüzünden cok oyuncu kaybederseniz en bastada bennolurum. Ben 24 yaşındayım böyle seviyesizlik gormedim 1 deil 2 deil bütün oyunlarda bu dedigim tipte oyuncu lar çıkmaktadır. Eger önlem almazsaniz o seviyesiz insanlar ve bu oyunda onlem almadiginiz icin kanıtlariyla savcılığa suc duyurusunda bulunucam. Oyunun Türkiye de enggellenmesi ve yasaklanması icin elimden geleni yaparım. Kusura bakmayin ama sahsi ma yonelik bisiy deil benim ailem ve dinim bu kadar degersiz deil. Bu yuzden sizden ricam report kismina agir kufur u de ekleyin sinirsiz engelleyin oyun kalitesini arttirin. Çünkü böyle güzel bi oyunun yönetimine yakısanda budur...... |
|