Mobile Legends: Bang Bang

Forgot password?
 Register now.
123Next
Return to list New
View: 7754|Reply: 24
Collapse the left

(S.S.S) - Sıkça Sorulan Sorular

Close [Copy link]
Post time 2017-1-18 04:16 AM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by Rastai at 2017-1-18 06:26

Merhabalar!

Moderatör ekibi olarak sizler için sıkça karşılaşılan & sorulan sorular başlığını oluşturmaya karar verdik. Unutmamak gerekir ki, bu başlık düzenli olarak güncellenecektir. Sizlere daha iyi bir oyun tecrübesi yaşatabilmek ve canınızı sıkan teknik problemleri sona erdirmek için buradayız! =)

Hadi başlayalım.

1. Oyuncu destek ekibine & müşteri hizmetlerine bilet gönderdim fakat halen yanıt gelmedi?
Cevap: Öncelikle müşteri hizmetlerimiz, yani oyuncu destek ekibimiz gelen biletlere ellerinden geldiğince çabuk dönüş yapmaya çalışıyorlar. Fakat, biliyorsunuz ki oyunumuzda binlerce oyuncu var ve herkesin anında yanıt alabilmesi mümkün değil. Dolayısıyla birazcık sabretmeli ve beklemelisiniz. Bu konu ile ilgili sabrınız ve anlayışınız için tüm ekip adına teşekkürler.=)

2. Oyun içerisinde bir arkadaşımı ekledim fakat, hediye - puzzle parçası gönderemiyorum?
Cevap: Aslında bu sorunun çözümü çok basit, oyundan eklemeniz yeterli olmuyor çünkü; Facebook üzerinden kişiyi eklemeli ve ekledikten sonra oyun içerisinde Facebook arkadaşlarınızı senkronize etmelisiniz.

3. Bazı karakterler çok güçlüler, bazılarıda çok güçsüz. Bu karakterlerin dengelemesi ne zaman, nasıl yapılacak?
Cevap: Haklı olabilirsiniz! Bildiğiniz üzere oyunu geliştirici ekibimiz sürekli olarak güncelleniyor. Daha iyi noktalara gelebilmek için sizlerin öneri ve yardımlarına elbet ihtiyacımız oluyor, demek istediğim oyunun daha iyi noktalara gelebilmesi için zamana ihtiyacımız var.

Şöyle ki, yaptığımız işin doğru olduğunu ve iyi ilerlemeler kaydettiğimizi sizlerin desteğiyle farkediyoruz. Dengelemeler haftalık olarak yapılıyor, bazen gözden kaçabilen ufak detaylar - önemli değişikliklere yol açabiliyor. Demek istediğimiz, zaman içerisinde bu dengeler oturmuş olacak ve daha çok eğleneceğiz! Oyun tarzı OP! =)

4. Oyun çok fazla takılıyor & kasıyor ve bu beni rahatsız ediyor?
Cevap: Aslında oyun o kadar da muhteşem bir telefon gerektirecek büyüklükte değil, yani çok eski olmamak üzere çoğu telefonda rahatlıkla oynanabilir. Grafik ayarlarında oynama yapabilirsiniz, fakat bizim önerimiz ve tahminimiz telefonunuzun belleğinin fazla dolu olmasından kaynaklı.

Bellek ayarlarını ve diğer uygulamaları kontrol edin, çok fazla yüklenme var ise bu oyunun yavaş çalışmasına yol açabilir. Gereksiz bulduğunuz ve kullanmadığınız uygulamaları silerseniz bu problemin ortadan kalkacağı kanaatindeyiz. ^_^

5. Facebook arkadaşlarımı senkrizasyon ettim ama listemde&oyunda görünmüyorlar?
Cevap: Facebook uygulamasına giriş yapıp, mevcut uygulamaların kısmından (yani facebook'a bağlı olan uyuglamalar) Mobile Legends uygulamasını öncelikle kaldır. Kaldırma işlemini gerçekleştirdikten sonra oyuna tekrardan giriş yapıp, hesabını tekrardan Facebook'a bağlıyorsun. Facebook profilinin gizlilik kısmında "Gizlilik" seçeneğini "Herkese Açık" ya da "Sadece Arkadaşlarım" yapmayı unutma.

Eğer bu işlemi uygulamazsan yine Facebook arkadaşlarını oyunda göremeyebilirsin. =)  
 Author| Post time 2017-1-18 04:17 AM | Show all posts
Edited by Rastai at 2017-1-18 06:26

Güncelleme tarihi:
  • 18/01/2017

Güncelleme içeriği:
    • 5. soru ve cevabı eklendi.
Post time 2017-1-18 04:18 AM | Show all posts
Ellerine sağlık!
 Author| Post time 2017-1-18 04:20 AM | Show all posts

Teşekkürler, birlikte daha iyilerini yapacağız. =)
Post time 2017-1-19 02:47 PM From mobile phone | Show all posts
Tesekkurler
 Author| Post time 2017-1-20 02:39 AM | Show all posts
YER6 replied at 2017-1-19 22:42
Simdı ben balmond un en son kostümunu aldım para oduyerek sonu you zhou nun master ini cikardinis ...

Merhaba dostum,

Şampiyon ve kostüm güncellemelerimiz düzenli olarak yapılıyor, çıkan son kostümün üzerine birdaha çıkmayacak diye bir şey yok maalesef.

Adaletsizlik değil, güncellemeler ve yenilikler elbet olacaktır.

Anlayışın için teşekkürler, iyi eğlenceler. =)

Sevgilerimle,
MLBB - Moderatör Ekibinden,
Rastai.
Post time 2017-2-9 03:15 PM From mobile phone | Show all posts
Yun master cikarsa o heronun anlami kalmaz ve bende yunla oynuyom ful atack misal keitik 1300 kritik atiyom seri seri skilleri kullanmiyom bile heleki master sadece ordan oraya kosmada hizli hizli zaten adami tutarsam 3 tane vuruyom oynamayi bilecen.
Post time 2017-2-22 07:49 PM From mobile phone | Show all posts
Kendinize ne diyosunuz moderatör mü neyse bi işe yarayında hesabım kayıp durumda geri getirilmesini istiyorum sakın bunun altına oyun içi desteğe başvur demeyin mal değilim önce ona başvurdum zaten siz ne b*ka yarıyosanız burda bi yardımcı olun !!!!!
Post time 2017-2-23 01:17 AM From mobile phone | Show all posts
BendE olmayan bir kahramanın kostümü seçkin kostüm die gelirse ne olur
Post time 2017-3-2 05:47 AM From mobile phone | Show all posts
ML ekibine bi Türk Karakter i yapılabilir mi veya düsünüyor musunuz ?
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2023-4-2 11:49 AM GMT+8