Mobile Legends: Bang Bang

Forgot password?
 Register now.
Author: Rastai
Collapse the left

(S.S.S) - Sıkça Sorulan Sorular

Close [Copy link]
Post time 2017-3-2 10:00 PM From mobile phone | Show all posts
Benim epik 3 ten epik 4 düşmem gerekirken b.usta 1 olmam normal mi peki??????!!!
Post time 2017-3-14 11:16 PM From mobile phone | Show all posts
DieOrKill ~ merhaba karakterlerimin hicbirini secemiyorum yardm edermisiniz
Post time 2017-3-19 08:07 AM From mobile phone | Show all posts
Yeni gelicek patch de yi sun shin kostümü çıkarmanız veya çıkacağı tarihi öğrenebilirmiyiz
Post time 2017-5-16 08:38 PM | Show all posts

İyi günler;
Severek oynadığım oyunu telefon değişikliği nedeni ile Apple iphone telefondan android telefona taşımak istiyorum. Facebook hesabını bağla dediğimde böyle bir hesabın olmadığını söylüyor. Alışverişler ve kahramanlar çöp olmasın lütfen. Bu konuda ACİL olarak desteğinizi bekliyorum.
Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Post time 2017-5-17 05:11 AM | Show all posts
mobile legends i oynarken oyun kendiliğinden kapanıyor lg g4c kullanıyorum internette araştırdım bulamadım hızı ve sıstem gereksınımlerıyle alakalı bır problem gozukmuyır yardım ederseniz sevinirim
Post time 2017-5-17 10:58 PM From mobile phone | Show all posts
Kardesim kac gün oldu ne cevap var ne de ilgilenen Bi Allah ın kulu yok mu ya
Post time 2017-5-28 02:22 PM From mobile phone | Show all posts
Kardesimm oyunnda var sikinti yanlis anlmada. Benim telefonum A7 ML dusuk modda oynuyorum oyun kasiyor net gitme ms lag soylememe gerek yok artik ona alistik ama.oyunda var sikinti misal strike giriyorum en iyi mod sifir kasma donma lag olsa bile lag var diyebiliyorsun tf ye girdiginde kasma yok ama ML de malasef ayni konu denilemez o.yuzden kotu telefonlar cok siminti cekiyor LG serisi bir cok teli Samsung J5 S4 alti teller vb. Iphone bitek oda lagtan gene oynanmiyor. Oyunu kotulemek.degilde sunucularda olabilir yada yogunluk nedeni olabilir ama telefon ram uygulama filan cok fark etmiyor.
Post time 2017-5-30 05:26 AM From mobile phone | Show all posts
İyi günler.Androidden iOS a geçiş yaptım hesabımı nasıl aktarabilirim?
Post time 2017-6-19 08:15 AM | Show all posts
Merhabalar benim sorum kostüm hediye edebilirken neden karakter hediye edemiyoruz ? Ek olarak web sitesi tarafında desteğe ihtiyacınız oluyor mu ?
Post time 2017-6-20 03:53 PM From mobile phone | Show all posts
Alucard yıkımın çocuğu kostümünü j
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2023-3-26 06:25 PM GMT+8