|
Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.
You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register
x
Edited by ML_TR at 2017-4-14 16:04
Mobile Legends Türkiye Ekip Turnuvasına katılanların dikkatine;
İlk maçlar tamamlanır tamamlanmaz, savaş sonucunun ekran görüntüsünü alın ve BU GÖNDERİNİN altında paylaşın. Paylaşım yaparken kazanan TAKIMIN İSMİNİ de belirtin.
Maç Süreci: ! ! !
1- Forum, Facebook Hayran Sayfası veya Facebook Grubunda yayınlanan resimler içerisinden karşılaşma yapacağınız ekibi bulun ve ekip liderinin ID NUMARASINI girerek arkadaş olarak ekleyin!
2- Arkadaş olarak ekledikten sonra, Özel Mod - Hızlı Eşleşme kısmına gelin ve birbirinizi ve ekip üyelerini davet edin. (Tüm oyuncular davet edildikten sonra, 1. Takımın lideri maçı başlatacaktır.)
3- Maç, tamamlanır tamamlanmaz BU GÖNDERİ altına, maç sonunda aldığınız ekran görüntüsü ve Kazanan Takımın İsmini giriniz.
Genel Kurallar: ! ! !
1- Maç belirtilen saatte başlayacaktır. Lütfen maç saatlerine DİKKATLİCE bakınız. (Maç saatleri, resimdeki takımların üst kısmında yer almaktadır.)
2- Maç saati itibariyle 15 dakika geç kalan takım diskalifiye edilecektir. Bu durumda, diğer takım BU GÖNDERİ altında, kendi takım ismini ve durumu özetleyen bir yazı girmesi gereklidir.
3- Maç başlamadan önce oyuncunun stabil ve iyi bir bağlantı kurması önerilir. Maç esnasında yaşanacak bağlantı problemlerinde maç tekrarı yapılmayacaktır.
Ödüller: ! ! !
1. Takım : 1000 Elmas + 7 Günlük Duble EXP Kart + 50 Adet Premium Kostüm Parçası
2. Takım : 600 Elmas + 7 Günlük Duble EXP Kart + 30 Adet Premium Kostüm Parçası
3. Takım : 300 Elmas + 7 Günlük Duble EXP Kart + 10 Adet Premium Kostüm Parçası
4. Takım : 100 Elmas + 7 Günlük Duble EXP Kart + 5 Adet Premium Kostüm Parçası
Not: İlk 4 takımdaki tüm oyuncular elde edecektir.
|
|