Post time 2017-4-16 03:39 AMFrom mobile phone|Show all posts
Rakip takım lider lazkopat isimli kisi özelden belirttigi uzere maca gelmemislerdir. Mac saatinden 15 dk sonra almis oldugumuz ss üzerine kazanan takim BestFeedırS olmustur. Iyi gunler.
Saat 02:00'a kadar bütün kazanan takımların maç sonuçlarını paylaşması ve üst tura çıkartılmaları gerekmektedir. 16 Nisan günü maçlar yapılacağı için bir an önce göndermeniz gerekiyor. 02:00'dan sonra otomatik olarak diskalifiye durumu olacaktır çünkü her gün maç yapılacağı için bekleme gibi bir şansımız yok.
Post time 2017-4-16 04:02 AMFrom mobile phone|Show all posts
Belirtilenin uzerine mac tarihini karistirdik yardimci olurmusunuz lutfen mobil legend ekibinden maca hazir bi takimin tarihi karistirmasi uzerine elemelerini istemiyoruz tam kadro hazirdik fakat tarihi yanlis anladik CeoWhite benim ve pazar 10 da mac var diyende bendim lutfen yardim edin !
Post time 2017-4-16 04:03 AMFrom mobile phone|Show all posts
Belirtilenin uzerine mac tarihini karistirdik yardimci olurmusunuz lutfen mobil legend ekibinden maca hazir bi takimin tarihi karistirmasi uzerine elemelerini istemiyoruz tam kadro hazirdik fakat tarihi yanlis anladik yardim MLBB ekibi