Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 580|Reply: 2
Collapse the left

[Masalah lag] Lag Lag Lag

 Close [Copy link]
Post time 2017-8-12 03:15 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Mintak Tolong Fix lag Mobile legends ne...tak larat nak komplain dah ne update baru ne pon sama lag jugak...babi betoi kita kasi tau macam tak dak apa - apa buat map baru hero baru boleh nak fix masalah lag ne tak boleh ka...
dah la asik kena maki ja dgn team..sbb lag ne aku kena tuduh afk la apa la...

tolong buat kerja sama jgn tungu org nak report ja..

pukimak sunguh penat macam...


Post time 2017-8-17 12:17 AM | Show all posts
Hi Penang0894,
Saya memahami akan masalah lagging yang dihadapi oleh saudara.  (Kite pun sama lag jugak masa main X3)
Oleh itu, saya minta kerjasama juga dari pihak saudara/pemain -pemain untuk melaporkan perkara ini kepada CS, sebabnya pihak MLBB sedang berusaha kuat untuk menyelesaikan setiap permasalahan yang berlaku terhadap setiap update yang terbaru.
Post time 2018-1-6 12:09 AM | Show all posts
mintak tolong sangat mobile legends fix betul2 lag bodo ni.....sebab masa main lag lepas tu team kata saya noob babi....saya asik kene maki je ngan team sebab noob....sya noob sebab lag.....dh lag pls tu nanti id sya kene report sebab feed...ini semua sebab lag bodo ni.....mintak lh tolong fix habis lag ni.....saya nk main pon tak senang.....rank saya dRi mythic turun epic 5 sebab lag...lps tu asik kene report je ....rank asik kalah sebab lag....pls fix that lagging...i hope you guys understand me....pls help us.....this game so lagging.....and i cant play great.......tolong lah id saya teruk sebab lag....asik di report je....pls help me....
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2022-1-27 08:29 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list