Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.
You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register
x
Merhabalar arkadaşlar 10 gun önce bir haftalık Ban yemiştir hadi neyse dedim ve zaman geçti açıldı fakat şuan tekrardan 7 günlük Ban yemişim ben ne yaptım da bu banlar atılıyor kimsenin anasına babasına küfür etmem bu Ban ile 14 gün etti lütfen açar mısınız bani mi
Dear @esmer16, as far as i understand you have been banned for 7 days again i guess.
Obviously you did something so that you get banned.
Please wait .
And if you think you got banned for no reason, contact your in game customer support. its on the top left corner with headset icon. go there and go to help section. Thanks.
Post time 2018-2-25 02:51 AMFrom mobile phone|Show all posts
Merhabalar ilk öncelikle yaşadığınız bu sorun için üzgünüm. Oyunda diğer oyuncuların sizi rapor etmesi üzerine ilgili Mobile Legends resmî personelleri kontrollerini sağlarlar uygunsuz bir durum söz konusu ise oyunun kendi belirlediği prosedürler doğrultusunda size ceza uygulanır. Eğer oyum kurallarına aykırı bir durum içinde bulunmadığını iddia ederseniz bu durumu oyun içerisindeki müşteri hizmetleri bölümünden (teknik ekip-geliştiricilerle) paylaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler. İyi forumlar . Rou
Post time 2018-2-25 01:33 PMFrom mobile phone|Show all posts
Size verebileceğim bir başka öneri mevcut fakat kesin bir sonuç getireceğinden emin değilim. Mobile Legends Facebook sayfasına mesaj atarak oyun bilgilerinizi onlarla paylaşınız ve ceza indirimi talebinde bulunun. Kesin bir sonuç elde edeceğiniz belli olmasa da denemeye değer bir öneri sunduğumu düşünüyorum. İyi forumlar