Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 15725|Reply: 1
Collapse the left

[Moonton Post] Kemaskini Pemaju: Musim 8

 Close [Copy link]
Post time 2018-3-17 08:43 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Hai semua! Saya Arnold, dan saya kini bertanggungjawab untuk reka bentuk pengalaman pertempuran dan keseimbangan pahlawan dalam permainan. Minggu ini, saya ingin bercakap dengan anda tentang kemas kini musim baru yang akan datang dan pelbagai penyesuaiannya. Kemaskini musim baru kami dijangka tiba pada minggu pertama bulan April. Versi baru ini akan membawa perubahan penting untuk semua orang.

Pertama, kami akan meningkatkan bilangan ban dalam mod Draft Pick dari 2 hingga 4. Pada masa yang sama, kami akan melancarkan fungsi penolong pilihan untuk semua orang. Fungsi utama penolong pemilihan adalah seperti berikut: apabila memilih pahlawan dalam mod Draf Pick, dan pemain yang ditempatkan jauh ke bawah perintah pemilihan ingin menggunakan wira tertentu, pemain yang ditempatkan lebih tinggi dalam urutan pemilihan dapat membantu mereka untuk memilih wira ini untuk mencapai barisan pasukan yang lebih sesuai. Peraturan yang lebih terperinci mengenai fungsi ini sedang diusahakan. Melalui kedua-dua pelarasan ini, kami berharap untuk membuat pemilihan wira dalam mod Draf Pick lebih strategik dan membolehkan pemain untuk berkomunikasi dengan lebih berkesan.

banwei1.jpg

Kami juga membuat beberapa pelarasan untuk peraturan warisan peringkat Musim ke 8, butiran yang dapat dilihat dalam jadual di bawah.
Peringkat di Musim 7
Warisan Peringkat Musim Baru
Warrior III
Warrior III
Warrior II
Warrior II
Warrior I
Warrior I
Elite III
Elite III
Elite II—Elite I
Elite II
Master IV—Master III
Elite I—1 Bintang
Master II
Master IV—1 Bintang
Master I
Master III—1 Bintang
Grandmaster V
Master II—1 Bintang
Grandmaster IV
Master I—1 Bintang
Grandmaster III
Grandmaster V—1 Bintang
Grandmaster II
Grandmaster IV—1 Bintang
Grandmaster I
Grandmaster III—1 Bintang
Epic V
Grandmaster II—1Bintang
Epic IV
Grandmaster I—1 Bintang
Epic III—Epic II
Epic V—1 Bintang
Epic I—Legend V
Epic IV—1 Bintang
Legend IV—Legend I
Epic III—1 Bintang
Mythic 0-99 Bintang
Epic II—1 Bintang
Mythic 100-499 Bintang
Epic I—1 Bintang
Mythic 500 Bintang keatas
Legend V—1 Bintang

Seterusnya, kami akan menyesuaikan beberapa Mentera Pertempuran. Pada masa ini, pemilihan Mentera Pertempuran dalam permainan adalah agak kecil, jadi kami akan meningkatkan beberapa di antara mereka: Iron Wall akan mengurangkan kerosakan yang diambil oleh menara pertahanan; Aegis akan memberikan perisai kepada anda atau sekutu yang paling cedera; Melemahkan akan dioptimumkan untuk mengutamakan wira musuh dengan kuasa serangan tertinggi, dalam julatnya; dan kelajuan pergerakan meningkat Sprint dalam beberapa saat pertama tidak akan mereput. Kandungan di atas akan dikeluarkan pada Advance Server untuk ujian dan penyesuaian. Kami mengalu-alukan semua orang untuk mengalami perubahan baru ini dan beritahu kami bagaimana perasaan anda terhadap mereka.
jineng2.jpg
Di samping itu, kami akan membuat beberapa penyesuaian keupayaan Lord. Kini, apabila satu pihak yang mendahului, anda boleh menggunakan Lord untuk mendapatkan kelebihan dalam situasi yang sebaliknya sukar untuk dibalikkan. Apabila menyerang Lord, pasukan yang lemah tidak mempunyai peluang untuk merebutnya, jadi kami akan memberikan Lord satu kemahiran kerosakan yang berbeza dan meningkatkan jarak kemahiran mereka untuk membuat risiko menyerang Lord sesuai dengan potensi keuntungan.
lingzhu3.jpg

Seperti biasa, kami akan membuat penyesuaian kepada pelbagai wira pada awal musim. Untuk butiran penyesuaian ini, sila perhatikan pemberitahuan pelarasan Advance Server. Buat masa ini, saya ingin memperkenalkan kepada semua orang perubahan kepada Kagura, Lesley, dan Chou. Kami sedang menyiapkan untuk menyesuaikan rangkaian Kagumi's Seimei Umbrella Open pada Server Lanjutan. Setelah mengalahkannya, Kagura menjadi sangat popular, dan kadar larangannya meningkat secara drastik. Apabila melangkah dengan Kagura, kami merasakan bahawa apa yang dia perlu lakukan ialah membuang payungnya di hadapannya dengan mudah memaksa anda keluar dari pelbagai payungnya. Pada masa yang sama, dia juga mampu sama ada maju atau berundur, yang menjadikannya sukar untuk ditangani dalam banyak situasi. Apabila mempertimbangkan cara menyesuaikannya, kami tidak mahu melemahkan ketangkasannya atau kerosakan yang berlebihan, kerana ia akan merompak keistimewaannya, atau melepaskan tindakan susulannya setelah memasukkan beberapa operasi tertentu. Oleh itu, kami akhirnya membuat beberapa penyesuaian terhadap pelbagai kemahirannya. Kami tahu bahawa ini mungkin memerlukan semua orang untuk menyesuaikan diri dengannya lagi, tetapi kami berharap pelarasan ini akan membolehkannya mengekalkan tahap respon yang tertentu.
Belum lama ini Lesley dilancarkan, dan dalam masa yang sangat singkat, dia telah menjadi sangat digemari oleh banyak pemain. Pada masa yang sama kami juga menerima banyak maklum balas mengenai wira ini yang terlalu kuat. Maklum balas ini terutamanya mengenai masalah fasa awal permainan dan masalah di fasa lorong, serta kerentanan ultra-panjangnya dan kerosakan kritikal yang tinggi kepada wira yang rapuh dalam permainan fasa lewat. Oleh kerana itu, kita akan menyesuaikan beberapa mekanismenya, dengan matlamat utamanya adalah untuk memastikan keupayaannya untuk terus menangani kerosakan tidak berubah, sementara sedikit melemahkan penindasannya dalam fasa lorong dan ancamannya kepada para wira dalam permainan fasa lewat.
Kami merasakan bahawa Chou adalah wira yang penuh dengan percanggahan; dia adalah seorang wira yang sangat popular dalam permainan, tetapi tidak begitu popular dengan ia datang kepada daya maju mod Ranked. Kami berharap lebih banyak orang dapat merasai keseronokan yang berjaya mendarat sepakan bulatan yang sempurna, bukan sekadar memilih Chou dan memainkannya seperti mana-mana wira lain. Ini juga bermakna kita tidak dapat meningkatkan kekuatannya dalam permainan. Pada masa yang sama, kita juga perlu memberi manfaat kemahirannya dengan lebih stabil di beberapa tempat. Pada masa ini, kami mempunyai beberapa senario yang mungkin untuk diuji. Dan semua rancangan ini akan diuji pada Advance Server, dan kami akan membuat keputusan akhir mengenai wira-wira ini berdasarkan hasil ujian.

Akhirnya, saya akan membuat akaun Facebook peribadi dalam masa terdekat. Anda akan dapat mencari saya dengan mencari "MLBB Arnold" dan saya akan berkongsi lebih banyak maklumat mengenai beberapa perkara yang dibincangkan di sini hari ini. Semua orang dialu-alukan untuk mengambil bahagian dalam perbincangan!

Post time 2018-5-22 12:47 PM From mobile phone | Show all posts
Main mobile legend
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2022-7-1 06:18 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list