Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 599|Reply: 3
Collapse the left

[Laporan Bug] HATI-HATI KALAO KETEMU PLAYER INI DI RANK MITIK AUTO KETIHATAN SI SEMAK-SEMAK

 Close [Copy link]
Post time 2018-9-18 01:13 AM From mobile phone | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by Raynaldi at 2018-9-18 01:15 AM

Hati2 kalo ketemu player2 yang di screenshot, barusan gw main berbeda 5, ketemu 1 squad Cheater semua, pakai map hack/ cheat radar, kalau ketemu langsung bantu laporin juga di customer service
Kalau ada yg mau bantu report email aku aja di raynaldimanda17@gmail.com biar aku kasih video full matchnya
Bukti 1.png
Bukti 6.png
Bukti 2.png
Bukti 5.png
Bukti 3.png
Post time 2018-9-18 09:32 AM | Show all posts
Lakukan report saja, kalau bisa dapat ID dan Server lebih bagus lagi
 Author| Post time 2018-9-18 09:36 PM From mobile phone | Show all posts
GodxScarlet replied at 2018-9-18 09:32 AM
Lakukan report saja, kalau bisa dapat ID dan Server lebih bagus lagi

Server sudah dapat tinggal id kak
Post time 2018-9-20 10:11 AM | Show all posts
Raynaldi replied at 2018-9-18 08:36 PM
Server sudah dapat tinggal id kak

aman kak, abis update yang ada track record bakal langsung kena banned kok, kadang malah tidak bisa masuk gegara makai script jadi error
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2023-2-9 08:43 AM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list