Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 399|Reply: 4
Collapse the left

[Permintaan] Permintaan

 Close [Copy link]
Post time 2018-10-3 07:39 AM From mobile phone | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Bang bisa gak dapatkan skin starlight tapi bulannya udah lewat ?? Gw mau beli skinnya starlight martis bang ,,,
Post time 2018-10-4 01:46 AM | Show all posts
Skin SL terdahulu bakal hadir dalam fragment shop secara bertahap kak jadi harap bersabar yah
Post time 2018-10-3 09:15 AM | Show all posts
harus tunggu sampai sudah tersedia di fragment store
Post time 2018-10-4 05:09 PM From mobile phone | Show all posts
GodxScarlet replied at 2018-10-4 01:46 AM
Skin SL terdahulu bakal hadir dalam fragment shop secara bertahap kak jadi harap bersabar yah {:lol: ...

Bagaimana cara membeli rare fragment menggunakan diamond
Post time 2019-8-8 01:21 PM | Show all posts
Tunggu aja di Fragment, biasanya ada.
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2023-3-22 10:02 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list