Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.
You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register
x
Arkadaşlar facebook arkdslarım oyunda gozukmuyor sorun ne acaba? (Senkronize et dıyorm yok dıyor davet et dıyorum orda msj göndericekken görebılıyor)yardım lütfen
Senkronizasyonda hiçbir sıkıntı yok. Aynı sorunla bende karşılaştım.Şimdi yazacaklarımı uygularsan sorunu ortadan kaldırabilirsin. Önce Facebook'a girip Kayıtlı Uygulamarın(Facebook'a Bağlı olan uygulamalar) olduğu yerden Mobile Legends'i kaldırıyorsun. Kaldırma işlemini yaptıktan sonra Oyuna girip tekrar Facebook'a bağlıyorsun burda dikkat etmen gereken Gizlilik kısmını SADECE BEN yapmayacaksın. Öyle yaparsan Arkadaşların gözükmez. SADECE ARKADAŞLARIM yada HERKESE AÇIK yapman gerek. Bunu yaptıktan oyundan arkadaşlarını senkronizasyon yapabilirsin..
Post time 2017-1-17 12:32 AMFrom mobile phone|Show all posts
Şaka bir yana ben oyunda veya burda bu sıkıntıyı yaşayanlara anlatmaya çalışıyorum. Fakat yeterli değil. Sizlerin Bilgilendirmeyi mesaj olarak tüm oyunculara göndermeniz daha doğru olur. :) İyi Çalışmalar Dilerim Size... :) :)