Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 775|Reply: 0
Collapse the left

Regulament de baza al Forumului

[Copy link]
Post time 2020-2-6 10:37 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 

1. Folositi functia Cautare pe Forum inainte de a posta orice postare ce se adreseaza erorilor, problemelor, intrebarilor, bugurilor etc. Este posibil ca cineva sa fi intrebat deja aceeasi intrebare si sa fi primit un raspuns.

 

2. Avem un nivel de toleranta zero pentru spam si spammeri. Daca postati spam, puteti fi avertizati sau riscati ca, contul vostru sa fie permanent banat iar postarea va fi stearsa fara nicio notificare in prealabil.

 

3. Creati posturi in Sectiunea corespunzatoare a Forumului. Nu este permisa postarea aceleeasi postari in mai multe sectiuni ale Forumului. Daca sunteti nesiguri unde sa postati, puteti posta in Sectiunea Generala .

 

4. Folosirea unor nume, poze sau semnaturi ce contin limbaj murdar, abuziv, rasist, obscen sau discriminator este interzisa si puteti fi banati sau stersi de pe Forum.

 

5. Folosirea unui limbaj vulgar, a discutiilor despre droguri sau pornografie sunt interzise si pot duce la stergerea voastra de pe Forum.

 

6. Nu postati postari jignitoare, rasiste, abuzive, obscene sau discriminatorii fata de alti membri.

 

7. Nu postati doar pentru a va creste numarul postarilor. Daca nu aveti nimic de spus pe o anumita tema, atunci nu mai postati.

 

8. Plagiatul este interzis. Daca doriti sa folositi munca altcuiva, atunci macar oferiti credite.

 

9. Jucatorii nu au voie sa posteze site-uri de tip phishing, site-uri pentru coduri/hack-uri si link-uri de scurtare a serviciilor de url (ex. bitly, tinyurl, etc.).

 

10. Forumul este strict in limba Engleza. Daca preferati sa folositi limba voastra materna, puteti posta aici, indiferent ce limba folositi: Sectiunea pentru alte Limbi .

 

11. Orice referire la alte jocuri de tip MOBA sau site-uri referitoare sau nu la altele jocuri de acest gen nu sunt subiecte de discutie pe acest Forum. Aceasta include si publicitatea/mentionarea altor servere de jocuri MOBA/forumuri sau oricare alte reclame de jocuri online, inclusiv topuri neafiliate Mobile Legends. Astfel de postari vor fi sterse in mod automat.

 

12. De asemenea, desi aceste reguli acopera situatiile cele mai comune, nu pot anticipa totul. Ne rezervam in mod constant dreptul de a lua masuri ce le consideram potrivite pentru a ne asigura ca acest Forum nu este perturbat sau abuzat in niciun fel.

 

Daca aveti orice fel de intrebari sau probleme, nu ezitati sa contactati pe oricare dintre membrii Echipei noastre de Moderatori :

 

1.) BD007

2.) Charles

3.) seimz

4.) CloudDevelic

5.) IZxCOLD

6.) StreetGamer

7.) shinee.

8.) Aly Aoi

9.) imAldric

10.) RohitBK201

11.) DennisST

12.) Ncup.Ajh

13.) Eizy

14.) Kathey

 

----------------------------------------------------------------------------------------

(Regulile si regulamentele pot fi modificate fara notificare prealabila.)


---------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Irezer

Moderator Lider al Forumului Oficial

You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-12-8 06:07 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list