Mobile Legends: Bang Bang

Forgot password?
 Register now.
View: 1290|Reply: 3
Collapse the left

[Hata Raporu] Hesap bağlama

[Copy link]
Post time 2020-4-26 05:53 AM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Arkadaşlar Selamlar bu konuda yardımcı olabilecek varmı ?
aşağıdaki mail adresine defalarca mail attım oyun içinden yeni hesap açıp hesap kurtarma yaptım ama bir türlü tarafıma dönüş alamıyorum
ben aşağıdaki mail adresine aşağıda attığım maili burayada kopyalıyorum ben telefon değiştirdim eski telefona format attım
yeni telefona gmail ve moonton hesabımdan hesabı bağlamaya çalıştığımda ilerleyen bir oyun zaten var diyor ve ne gmail nede moonton hesabı bağlamıyor
41 lvl 50 yakın 40 yakın kostüm aldım amblemlerim 60 iyi yada kötü çok emek harcadım ne yapmam lazım yada hangi yolu izlemem lazım
şimdiden teşekkür ederim.

aşağıdaki maile bu ve benzeri çok mail attım
MobileLegendsGame@gmail.com
öncelikle selamlar
sanırım ben derdimi anlatamıyorum
şu virüs nedeniyle evde geçirdiğimiz günlerde hesabıma giriş yapamıyorum gelişemiyorum benim hesabım da bir sorun var ben TELEFONUMU DEĞİŞTİRDİM SAMSUNG NOTE 5 kullanıyordum yeni telefon aldım XİAOMİ Mi 9T aldım gmail hesabımı ve oyunu eski telefonumdan sildim yeni telefona mail adresimi ekledim oyunu kurdum ama hesap bağlamaya çalıştığımda hata veriyor bir yardım edin artık ya  
Post time 2020-4-26 11:11 PM | Show all posts
Edited by Excalibur61 at 2020-4-26 11:14 PM

Hesabınızı FB / Moonton / Gmail / vk ile bağlantılı mi?
 Author| Post time 2020-4-27 04:20 AM | Show all posts
evet eski telefonumda hem gmail hem moonton hesabım bağlıydı yeni telefonu alınca eski telefona format attım yeni telefona oyunu kurdum ama ne gmail ne moonton hesabı bağlayamıyorum hesap değiştir diyorum eski id yazıyorum ama tmm aktif hale gelmiyor
Post time 2020-5-16 07:02 PM | Show all posts
Merhaba. Kötü deneyiminiz için özür dilerim, ancak tek yol, bahsettiğiniz e-posta adresine başvurmaktır. Bir cevap her gün gönderilen birçok istek nedeniyle beklediğiniz kadar hızlı gelmeyebilir, bu yüzden tüm söyleyebileceğim sabırlı olmanız gerekir ..
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2023-3-30 04:45 AM GMT+8