Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 500|Reply: 0
Collapse the left

Note de Actualizare 1.5.21 ~ [Serverul Avansat] ~ Prezentare [Arena]

[Copy link]
Post time 2020-10-13 11:41 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 

Prezentare [Arena]


Drag jucător, noul mod [Arena] va fi disponibil pentru jucat după această actualizare de pe Serverul Avansat.

 

[Arena] Introducere:

În modul [Arena], te vei confrunta cu un alt jucător într-o luptă 1v1. Iar obiectivul tău este simplu, doboara micul comandant al adversarului înainte ca acesta să-l doboare pe al tău. Pentru a face acest lucru, va trebui să folosesti cărți pentru a invoca eroi și monștri și sa faci vrăji pentru a lupta împotriva trupelor adversarului. Bătălia va continua până când Micul Comandant din una din echipe va fi doborat. [Fragment], resursa pentru a invoca monștri și pentru a folosi vrăji, este generată la fiecare câteva secunde. Cheltuind [Fragmente] va fi generată resursa folosită pentru a invoca eroi, [Esența].

Deși norocul este încă uneori necesar, deoarece o mână bună de început ajută puțin, acest mod este locul în care strălucesc cu adevărat capacități precum alegerea strategiei și luarea deciziilor. Deci, indiferent dacă esti un fan al Sahului Magic sau un iubitor de jocuri de strategie în timp real, acesta este modul pe care cu siguranță nu doresti sa il pierzi!

 

1. Obține Carti
După ce ai intrat în [Arena], ti se vor oferi o serie de tutoriale pentru a putea începe. După parcurgerea tutorialului complet, vei primi recompense de 9 cărți de bază. Pe măsură ce joci, poți obține cărți din Cuferele de luptă și prin Invocarea globurilor. Cardurile duplicate obținute vor fi folosite pentru a actualiza cărțile corespunzătoare pentru a oferi mai multă putere. În plus, mai multe cărți vor fi deblocate pe măsură ce avansezi in rang. Toate cărțile vor fi deblocate atunci când Legenda este atinsa. Există două niveluri de raritate pentru cărțile de Eroi, Neobisnuit și Rar. Există și două niveluri de raritate și pentru cărțile Monstru/Vraja, Comun și Neobisnuit.


2. Construieste Pachet de Carti

Poți găsi detalii despre carduri și carduri de upgrade în colecție. Când construiesti un pachet, asigura-te că acorzi atenție costului mediu al fragmentului, precum și compoziției pachetului, deoarece o curbă de cost rezonabilă a fragmentului și un raport echilibrat creatură/vraja iti poate oferi întotdeauna un avantaj.

 

3. Reguli de bază și condiții de câștig

Într-un meci [Arena], va trebui să-ți alegi Micul Comandant și să intri în Arena Antică pentru a te lupta cu adversarul tău. Meciul se termina atunci când un mic comandant este doborat. Încearcă deci să folosești înțelepciune și Esențe și plasează-ți cărțile in mod mai strategic. Cu o putere mult mai mare decât Monștrii și vrăjile, o bună utilizare a cărților de Eroi poate face o mare diferență în arenă.

 

4. Rang și recompense

Poți câștiga puncte de rang, Puncte de luptă și cufere de luptă după fiecare meci. Mai multe cărți pot fi deblocate cu un rang mai mare. Poți obține puncte de luptă sau cărți care sunt deja deblocate de la Cuferele de luptă.
Acesta este tot elementul de bază pentru [Arena]. Dacă ai întrebări sau sugestii cu privire la [Arena], te rugăm să ne anunți prin intermediul Serviciului Clienți. Acum, este timpul să intri în arenă și să te distrezi!


Te rugăm să reții:
- Poți intra în Arena din Modurile Arcade.
- Va trebui să descarci resursele necesare modului pentru a-l juca.
- Poți câștiga Exp pentru cont și Puncte de Lupta din Arena. Dar nu poți câștiga puncte de cufar din acest mod.
- Nu poți incheia Realizări în modul Arena. Statisticile arenei nu vor fi înregistrate în profil sau în clasamente.

You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-12-4 07:30 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list