Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 387|Reply: 5
Collapse the left

[Soalan] Hero untuk Solo Push Rank

[Copy link]
Post time 2021-5-23 11:04 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Saya rasa meta yang baru ni agak susah untuk dapat winstreak. Ada yang boleh cadangkan hero untuk senang push rank solo?
Post time 2021-6-4 04:39 AM | Show all posts
Hero untuk Solo?? baik guna hero yg boleh carry team, mcm marksman, assassin atau mage, jangan guna tank kalau awak pegi solo..
 Author| Post time 2021-6-6 12:09 AM | Show all posts
Ncup.Ajh replied at 2021-6-4 04:39 AM
Hero untuk Solo?? baik guna hero yg boleh carry team, mcm marksman, assassin atau mage, jangan guna  ...

Kita tak boleh guna tank sebab tank tiada damage atau bagaimana
Post time 2021-6-6 12:26 AM | Show all posts
Zamanino replied at 2021-6-6 12:09 AM
Kita tak boleh guna tank sebab tank tiada damage atau bagaimana

bukan x boleh, senang je kalau awak guna tank lalu dapat rakan yg guna hero carry yg reti main. tapi kalau dapat rakan yg x reti main, asik buat beban team je.. susah la
 Author| Post time 2021-6-8 02:31 AM | Show all posts
Betul jugak tu
Post time 2022-2-6 02:09 PM | Show all posts
Hi cuba la buat thread yang menarik2 lagi
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2022-5-21 04:33 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list