Mobile Legends: Bang Bang

Forgot password?
 Register now.
Author: baki
Collapse the left

Acil yardım

Close [Copy link]
Post time 2017-3-17 12:29 AM | Show all posts
Bana özelden yollayabilir misiniz bilgileri?
 Author| Post time 2017-3-17 04:06 PM | Show all posts
pmden yolladım
 Author| Post time 2017-3-18 04:44 PM | Show all posts
@Onoktake id server mail bilgilerini attım geri dönüş yapabilir misin
 Author| Post time 2017-3-18 04:57 PM | Show all posts
Problem benden mi kaynaklanıyor yanlışlıkla maile bağlı bilgileri google sunucularından mı sildim diye baktım mobile legends yetkilendirilmiş görünüyor.Zaten hesap bağla desem de o hesabı bağlamıyor hesap değiştir desem de
 Author| Post time 2017-3-18 08:54 PM | Show all posts
artık bi cevap ver be kardeşim
 Author| Post time 2017-3-18 10:28 PM | Show all posts
eyvallah  
Post time 2017-3-19 03:11 AM | Show all posts
Cevap bekliyorum ben de...
 Author| Post time 2017-3-22 03:56 AM | Show all posts
Bildiğiniz üzere benim yaşadığım sorunu yaşayan çok kişi var. Bu videoyu ben hazırlamadım  https://www.youtube.com/watch?v=L6zdG8dGIas  video yaşadığım sorunun çözümünü içeriyor ama biraz karışık anlatmış. Bişeyleri yanlış yapıp verilerimi kaybetmemek için daha açıklayıcı ve türkçe anlatımlı videonuzu bekliyorum.
Post time 2017-3-25 12:58 AM | Show all posts
bende andoridden iso a geçtim ama face hesabıma bağlı oyun yok diyor ben bağladım hatta ekran fotografı bile aldım iletişim mail adresi verirseniz size yollayabilirim
Post time 2017-3-25 04:49 PM | Show all posts
Edited by altuna at 2017-3-25 16:50

Bende de aynı sorun var telefonumu fabrika ayarlarına geri döndürdüm oyuna girmeye çalışınca 1 level dan tekrar başlattı.Müşteri hizmetlerindeki forumu doldurdum ama hiç bir şey söylemiyorlar en azından ilgileniyoruz da demiyorlar eğer verdiğim bilgiler yetersizse size burdan Email göndericez de demiyorlar. Halbuki ne bir uyarı veriyorlar hesabı bağlamayla ilgili ne de başka bir şey. Ben hesabımı bağlamadım büyük ihtimalle ama oyuna girerken Gmail nickname ve levelim yazıyordu  zannetmiştim ki Gmail hesabıma bağlı. Oyunda facebook hesabımla girip sayfalarını da beğendim 2 kere elmas da çektim ama ilgilenen de yok gitti herhalde üyeliğim o kadar lig atlamıştım boşuna oynamışım herhalde..
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2023-3-28 02:15 PM GMT+8