Mobile Legends: Bang Bang

Forgot password?
 Register now.
View: 902|Reply: 3
Collapse the left

Lag problemi

Close [Copy link]
Post time 2017-1-14 09:03 PM From mobile phone | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Iyi günler. Bu oyunu 1. Sezonun 1. Gunun den beri oynamaktayım 1700 mac yaptım ve iyi bir istatistiklerim var oyuna her sekilde övebilirim ancak şu lag problemi aşırı derece sıktı artık.Son guncelleme den sonra oynanmiyor artik internette sıkıntı yok daha hızı yeni arttirildi mobil veriden girdigim de de ayni 4.5 g de fayda etmiyor. Telefon sıkıntı olsa telefonu da yeni aldim daha 1 aylik ilk basta sıkıntı yoktu takır takırdı simdi bu guncellemeden sonra ilk basta 50 ms 30 ms 70 ms ama sonrasi 250 den inmiyor bu lag problemi neden ve tek bendede degil oyundan kime sorduysam ayni şikayette lutfen bilgilendirin çığrından çıktı.
Post time 2017-1-14 09:19 PM | Show all posts
Emin olun şu anda en öncelikli konumuz lag problemini çözmek. Ekibimiz bu sorunu düzeltmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Teşekkürler.
 Author| Post time 2017-1-14 10:13 PM From mobile phone | Show all posts
Ben teşekkür ederim ilginize oyuna daha çok bağlıyor bu ilgi emin olun :)
Post time 2017-1-14 10:15 PM | Show all posts
Yıllardır oyun oynuyorum ve ilgi/yardım konusunun ne kadar önemli olduğunu bilirim. Mümkün olduğunca oyuncularımızın problemleri konusunda çözüm üretmeye ve çözülmemiş hiçbir sorun ve cevaplanmamış hiçbir soru kalmaması için uğraşıyoruz.
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2023-3-23 11:39 PM GMT+8