Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 251|Reply: 0
Collapse the left

Note de Actualizare 1.5.98 ~ [Serverul Avansat]

[Copy link]
Post time 2021-7-18 08:35 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 

 I. Eroi noi și Eroi Reînnoiți 

 

[Erou Nou: Ducele Cristalelor - Aamon]

Caracteristica Eroului: Un asasin care mânuiește lame magice și își nimicește inamicii pe neașteptate.


[Pasivă - Armură Invizibilă]

De fiecare dată când Aamon folosește o abilitate obișnuită, armura sa va genera o Lamă Malefică ce poate absorbi și condensa magia inamicului în Lamă Demonică pe lovitură. Lama Demonică va apărea în apropierea țintei. Absorbirea Lamei Demonice îi permite lui Aamon să păstreze energie și să intre pe scurt în starea Invizibilă, timp în care el nu poate fi țintit și un boost de Viteză de Mișcare semnificativ. Următorul atac al lui Aamon va încheia starea și îi va crește daunele Atacurilor de Bază.

[Abilitatea 1 - Lamele Sufletului]

Aamon aruncă o Lamă Malefică spre un inamic apropiat, provocând daune și marcându-l. După o scurtă întârziere, Aamon invocă încă 5 [Lame Malefice] în jurul său ce se blochează aleatoriu și zboară către inamicii apropiați. De asemenea, resetează imediat timpul de reîncărcare al Atacului de Bază. Fiecare atac amplificat reduce timpul de reîncărcare al abilității cu 1s.

[Abilitatea 2 - Lame Ucigașe]

Aamon aruncă Lame Malefice înainte. Pe fiecare lovitură, Lamele Malefice vor provoca Daune Magice, transformându-se imediat în Lame Demonice, reîntorcându-se la Aamon. Dacă nu este lovit niciun inamic, Lamele Malefice vor absorbi energia fină din aer și se vor întoarce la Aamon după 1s. Energia îi poate permite lui Aamon doar să intre imediat în starea [Invizibilă] și nu va păstra energie suplimentară pentru armura sa.

[Ultimata - Lame Nemuritoare]

După o scurtă perioadă de încărcare, Aamon își transformă toată energia în 6-12 [Lame Malefice] și le aruncă spre inamicii apropiați, provocând Daune Magice. Numărul de [Lame Malefice] aruncate crește odată cu numărul de [Lame Demonice].

 

Erou Reînnoit: Prințesa Lebedelor - Odette

Pe măsură ce efectuăm ajustări continue jocului, am observat faptul că Odette, ca erou Mag clasic al MLBB este relativ slab în luptele de echipă ale meciurilor de rang înalt. În ciuda controlului său lung pe o singură țintă, este relativ dificil pentru Odette să controleze mai multe ținte. Ca sursă principală a daunelor sale, Ultimata lui Odette poate fi folosită doar pe loc, ceea ce o forțează des pe ea ca mag să își asume riscuri și să se avânte adânc în formația inamicului pentru a o folosi. Flicker a devenit de asemenea nelipsit pentru ea. Dorim să îi îmbunătățim abilitatea de control a mulțimii în luptele de echipă și să îi facem folosirea Ultimatei mult mai flexibilă.

[Pasivă - Atmosferă Lacustră]

După folosirea unei abilități, următorul Atac de Bază sau Abilitate ale lui Odette vor lansa de asemenea o undă de sunet

[Abilitatea 1 - Autoritate Înnaripată]

Odette concentrează energie pentru a invoca o lebădă pentru a ataca inamicii, provocând Daune Magice și încetinindu-i.

[Abilitatea 2 - Nova Albastră]

Odette lansează o sferă de energie magică înainte, provocând Daune Magice inamicilor pe lovitură și imobilizându-i. Odată ce sfera ajunge la raza sa maximă sau lovește o țintă, cinci sfere de energie suplimentare vor fi lansate într-o formă de evantai, provocând Daune Magice inamicilor loviți, imobilizându-i.

[Ultimata - Cântecul Lebedei]

Odette sare într-o direcție aleasă apoi strânge energie, provocând daune continue inamicilor din zonă, încetinindu-i. Terenul amplifică de asemenea efectele abilității Atmosferă Lacustră. Odette primește daune mai puține în timp ce această abilitate este activă.

 

 II. Modificări ale Eroilor 

 

Utilizăm (↑) (↓) (~) pentru a indica îmbunătățirea, nerf-ul și ajustările.


[Kimmy] (↓)

[Abilitatea 1] (↓)

Bonusul Atacului Fizic și al Puterii Magice pentru Daune: Reduse cu 2% la toate nivelurile.
Raza de Atac: 6,5 → 6


[Aulus] (~)

[Ultimata] (~)

Revenită la versiunea anterioară.

[Atac de Bază] (↓)

Daunele care se împrăștie nu mai au efecte de Lifesteal.

[Abilitatea 1] (↓)

Boost Viteză de Mișcare: 45-70% → 45-55%

[Abilitatea 2] (↑)

Număr de Atacuri de Bază Amplificate: 1/2/3/4/5/6 → 1/2/4/6 (atinge maximul atunci când sunt atinse 3 sau mai multe ținte)

Regenerare HP prin Atacuri de Bază: 50 + 100% Atac Fizic → 25 + 50% Atac Fizic


[Argus] (~)

[Ultimata] (~)

Crește permanent 10-30 Atac Fizic după deblocarea abilității → Crește 35-75 Atac Fizic în timp ce abilitatea este activă

 

 III. Remedieri ale Erorilor 

 

1. S-a rezolvat o problemă prin care ucigașii Lordului erau calculați în mod incorect în unele cazuri.
2. S-a rezolvat o problemă prin care timpul de reîncărcare al Abilității 1 a lui Hanzo nu era afișat corect în modul spectator.
3. S-a rezolvat o problemă prin care jucând Sun și Lunox alternativ cauza erori de afișaj UI.
4. S-a rezolvat o problemă prin care Diggie nu putea declanșa efectul Coifului Gardianului după moarte.
5. S-a rezolvat o problemă prin care Lordul Îmbunătățit ataca ocazional Turnuri pe alte culoare. Acum, Lordul Îmbunătățit va ataca doar Turnurile inamice de pe culoarul curent.
6. Am optimizat pictograma de afișaj a buff-ului Securii de Război.
7. Am ajustat tipul de daune ale Atacurilor de Bază ale lui Beatrix cu Wesker. Daunele sunt acum melee (Beatrix poate declanșa un efect mai mare de încetinire atunci când este echipată cu Coasa Distrugerii, dar nu poate declanșa Efectul Emblemei de Țintaș "Vânătoarea de Slăbiciuni").

 

You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-12-8 05:51 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list