Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 161|Reply: 0
Collapse the left

[ARENA] ~ Note de Actualizare v95.1 [Serverul Oficial]

[Copy link]
Post time 2021-8-27 07:30 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 

Războinici ai Tărâmului Zorilor! Modul Arena se redeschide după această actualizare! Modul este programat să fie deschis timp de patru săptămâni în perioada 25/08/2021 ora 00:00:00 - 23.09.2021 ora 00:00:00. Te rugăm nu ezita să ne oferi feedback pentru a ne ajuta să îmbunătățim acest mod de joc!

 

                              [Ghidul Modului Arena]                            


    În Modul Arena, vei fi potrivit împotriva altui jucător într-o luptă 1v1. Scopul tău este simplu: înfrânge Micul Comandant al oponentului tău înainte ca acesta să ți-l doboare pe al tău. Pentru a reuși aceasta, va trebui să folosești cărți pentru a invoca Eroi și Monștri și pentru a folosi vrăji, pentru a putea lupta împotriva trupelor oponentului tău. Partea care doboară Micul Comandant al oponentului va câștiga meciul.
Un Fragment este generat la fiecare câteva secunde iar carduri diferite de Monștri/Vrăji costă numere diferite de Fragmente. Resura pentru invocarea Eroilor este numită Esență, ce durează mai mult timp pentru a fi procurată și este mai greu de acumulat. Desigur, atributele Eroilor sunt mai mari decât ale Monștrilor. Relația de contracarare dintre carduri diferite este: Vrajă > Monștri de Grup, Monștri de Grup > Monstru Individual, Monstru Individual > Vrajă. În afară de restricția de timp și de formația oponentului, tacticile și norocul contează de asemenea (cărți aleatorii la început, indiferent dacă pachetul este combătut de cel al oponentului, etc.). Încearcă-l, dacă ești fan al Șahului Magic sau al jocurilor RTS!


                            [Conținutul Actualizării]                                


    1. [Scenă]: Am optimizat grafica scenei de luptă. Știm cu toții cât de mult poate afecta o grafică bună experiența de gaming generală, așa că am oferit hărții anterioare o reînnoire totală.
    2. [Deblocarea Cărților]: În versiunea anterioară, jucătorii din divizii mai slabe puteau obține doar un număr limitat de cărți din Cuferele de Victorie sau prin Invocarea unui Orb. În timpul acestei reînnoiri, am eliminat restricția de divizie astfel că toți jucătorii au șansa de a experimenta toate cărțile, cât timp participă la acest mod de joc!
    3. [Funcția Cărților]: Am reînnoit și optimizat o parte din cărțile vechi (mai exact, Lordul Sanctuarului, Crabul de Fier, Gheara-Ascuțită, Luptător Avansat, Mașinărie de Asediu și Herald). În plus, am adăugat patru carduri noi pentru Monștri Legendari!

 

You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-12-3 12:55 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list