Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 127|Reply: 0
Collapse the left

Note de Actualizare 1.6.18 ~ [Serverul Oficial]

[Copy link]
Post time 2021-10-2 02:59 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 

 

 

Din Partea Dezvoltatorilor
În această actualizare, am lansat oficial conținutul noului sezon ce conține îmbunătățiri ale calității vizuale și auditive pentru interfețele din afara meciurilor, un nou sistem zi/noapte precum și noi animații și efecte de tranziție între interfețe.

    Cât despre ajustările referitoare la meciuri, dorim să creștem frecvența utilizării Țintașilor în rank-urile înalte, mai ales a celor care nu au fost văzuți de mult timp și să îi readucem din Junglă înapoi pe Culoarul de Aur. Mecanismele Regenerării și al Asistărilor au fost de asemenea optimizate. Ne vom strădui întotdeauna să îți aducem o experiență de joc mai bun și vom fi foarte atenți la impactul acestor ajustări pentru viitoarele optimizări.


I. Eroi Noi & Reinnoiți


[Erou Nou: Speranța Înmuguririi - Floryn]
     Caracteristica Eroului: O fată cu suflet bun care este hotărâtă să împartă verdeață în lumea întreagă. Disponibilă pe 22 Septembrie.
     [Pasivă - Dew]
     Floryn poartă cu ea Felinarul lui Dew. Felinarul poate acumula energie de fiecare dată când Floryn lovește cu o abilitate un inamic și atât Dew cât și Felinarul pot evolua îndată ce energia este la maxim. Aflată la Fântână, Floryn poate împărtăși puterea Felinarului cu un erou aliat, oferindu-i acestuia un obiect de echipament suplimentar care nu ocupă spațiu în inventar. Echipamentul își va dezvălui adevărata putere după ce Felinarul evoluează.
    Obiectul Inițial al lui Floryn: Îi oferă lui Floryn 20 Putere Magică și 5% Viteză de Mișcare.
    Obiectul Distribuit Inițial: Oferă unui erou aliat 250 HP Max.
    Obiectul Evoluat al lui Floryn: Îi oferă lui Floryn 40 Putere Magică, 10% Viteză de Mișcare, 5% Reducere a Timpului de Reîncărcare și îi îmbunătățește acestuia abilitățile.
    Obiectul Distribuit Evoluat: Oferă unui erou aliat 500 HP Max și 8% Atac Fizic & Putere Magică.
     [Abilitatea 1 - Semănare]
     Floryn aruncă un Sâmbure de Energie către un inamic ales, provocându-i Daune Magice. Fructe de Vindecare vor apărea apoi și vor sări către aliații din apropiere, restaurându-le o anumită cantitate de HP.
     [Abilitatea 2 - Înmugurire]
     Floryn împrumută puterea lui Dew și invocă un glob de energie într-o direcție aleasă, provocând daune inamicului lovit. După o scurtă întârziere, energia va provoca daune inamicilor dintr-o zonă și le va aplica stun.
     [Ultimată - Înflorire]
     Floryn rezonează cu puterea lui Dew, vindecând toți eroii aliați de 2 ori (ignoră distanța). De asemenea, energia revărsată va provoca daune inamicilor din apropiere de fiecare dată când are loc vindecarea.


[Erou Reînnoit: Lamă de Trandafiri - Lancelot
     Prin această reînnoire dorim să reducem costul de învățare și dificultatea de control ale lui Lancelot pentru a permite mai multor jucători să se bucure de frumusețea acestuia. În afara modificărilor Abilității 1, am ajustat de asemenea și Costul de Mana al Abilităților sale și am realizat o îmbunătățire masivă calității vizuale.
     [Abilitatea 1 - Străpungere]
     Lancelot se avântă într-o direcție aleasă, provocând Daune Fizice inamicilor din calea sa și aplică un [Însemn al Sabiei] asupra primului inamic lovit neînsemnat. Dacă Lancelot aplică cu succes un [Însemn al Sabiei] asupra unui inamic, timpul de reîncărcare al acestei abilități va fi reinițializat.


[Erou Reînnoit: Prințesa Lebădă - Odette]
     În privința reînnoirii lui Odette, noi credem că daunele mari ale [Cântecului Lebedei] reprezintă principala ei caracteristică, astfel că i-am păstrat daunele Ultimatei dar am înlocuit Reducerea Daunelor (greu de observat) cu un scut. De asemenea, am adăugat abilității un salt, astfel încât să nu mai fie dependentă de [Flicker] pentru a angaja inamicii în luptă. Abilitatea 2, [Nova Albastră] a fost de asemenea reînnoită. Cu un număr maxim de lovituri scăzut dar cu un ritm de lovire mult mai ridicat, abilitatea îi va facilita lui Odette provocarea de daune cu al său [Cântec al Lebedelor]. 
Fii pregătit pentru o reprezentație mai strălucitoare din partea lui Odette!
    [Abilitatea 2 - Nova Albastră]
     Odette eliberează în față două sfere de energie provocând daune inamicilor loviți pe care îi imobilizează. O altă sferă de energie va sări ulterior și va ataca un inamic din apropiere (va prioritiza eroii), provocând daune și imobilizându-l pe acesta.
     [Abilitatea 3 - Cântecul Lebedei]
     Comparând cu versiunea anterioară, Odette poate sări acum o scurtă distanță în timpul utilizării [Cântecului Lebedei], iar Reducerea anterioară a Daunelor a fost înlocuită cu un efect mult mai vizibil de scut.


[Erou Reînnoit: Umbra Purpurie - Hayabusa]
     Hayabusa este un tip clasic de erou Asasin în MLBB. În această reînnoire, i-am păstrat caracteristicile abilităților și i-am optimizat efectele vizuale și experiența utilizării abilităților. Hayabusa poate călători acum mai ușor între fantomele sale iar animația și claritatea atacului cu Ultimata sa au fost îmbunătățite considerabil. Asigură-te că le vei urmări.
     [Pasivă - Ninjutsu: Urma Umbrei]
    Toate atacurile lui Hayabusa vor aplica acum [Semnul Umbrei], care va crește daunele provocate cu Atacul de Bază și cu abilitățile.
    [Abilitatea 2 - Ninjutsu: Umbra Cvadruplă]
     Acum, fantomele vor fi eliberate mai devreme și va fi mai ușoară teleportarea către fantoma dorită.
     [Abilitatea 3 - Ougi: Ucidere din Umbră]
     Ultimata lui Hayabusa poate lansa acum atacuri multiple asupra inamicilor, iar numărul atacurilor va crește o dată cu nivelul eroului. În plus, atacurile vor prioritiza inamicii cu [Semnul Umbrei] din Pasiva lui, fiecare Atac consumând un stack pentru a provoca daune suplimentare.


[Erou Reînnoit: Maestra Onmyouji - Kagura]
     Scopul principal al acestei reînnoiri este acela de a reduce dificultatea controlului eroului, menținând însă cerințele unui nivel destul ridicat al capacității jucătorului. Am oferit totodată o nouă afișare lui Kagura și Umbrelei Seimei.
    Pentru Abilitatea 1, în principal am crescut viteza de mișcare a Umbrelei Seimei și raza de atac a acesteia și am optimizat indicatorul abilității pentru a îmbunătăți rata de lovire a acestei abilități.

Pentru Ultimată, deși anterioara Ultimată a lui Kagura fără Umbrela Seimei era unică, aceasta era dificil de controlat iar câștigul în luptă nu era suficient de constant. Prin urmare, am ajustat puțin această abilitate pentru a face cel de-al doilea atac mai potrivit în mai multe situații oferind astfel spațiu tactic și o mai mare libertate de imaginație. De asemenea am remediat problema care împiedica abilitatea să beneficieze de efectele speciale ale echipamentului.
Pentru a echilibra câștigurile din ajustările menționate, i-am redus sensibil efectul de încetinire și daunele de la jumătatea meciului spre finalul acestuia.

Deși are redusă dificultatea controlului, Kagura rămâne un erou ce necesită jucători de nivel înalt, ceea ce va permite jucătorilor profesioniști să spameze efecte de control și să provoace intensiv daune în luptele de echipă. Sperăm însă ca mai mulți jucători să se bucure de farmecul său.
    [Abilitatea 1 - Umbrela Seimei Deschisă]
     Kagura mută Umbrela Seimei într-o locație aleasă, provocând Daune Magice inamicilor din calea sa, aplicându-le totodată un efect de încetinire.
     [Ultimată - Inversarea Yin Yang] (Fără Umbrela Seimei)
     Când este fără Umbrela Seimei, Kagura resetează imediat timpul de reîncărcare al abilității Umbrela Seimei Deschisă, provoacă daune în jurul Umbrelei și încetinește inamicii din zonă. După 1,5s, inamicii din jurul Umbrelei Seimei vor fi trași către aceasta și vor primi Daune Magice. Kagura poate muta Umbrela Seimei din nou în timpul acestui proces. Acum și Kagura se poate deplasa în timp ce utilizează această abilitate.


II. Ajustări ale Eroilor


Am folosit (↑) (↓) (~) pentru a indica îmbunătățirea, nerf-ul și ajustările.

 

[Argus](↑)
     Dorim să îmbunătățim mobilitatea lui Argus prin această ajustare.
    [Ultimată](↑)
    Timp de Reîncărcare: 65-55s → 36-30s
    Durată: 5s → 4s
    Efect Nou: Argus este acum imun la efectele de încetinire cât timp această abilitate este activă.

[Yve](~)
     Dorim să îmbunătățim experiența interacțiunii lui Yve cu eroii inamici.
    [Abilitatea 1](↑)
    Efect Nou: Lovirea unui inamic cu Abilitatea 1 oferă un bonus de 55% Viteză de Mișcare (jumătate în cazul loviri inamicilor non-eroi).
    Efect Nou: Lovirea unui erou inamic în mijlocul zonei reduce timpul de reîncărcare cu 0,5s.
    Cost de Mana: 75-100 → 65-90
    Daune de Bază: 180-330 + 80% Putere Magică → 170-320 + 70% Putere Magică
    Daune Suplimentare Împotriva Inamicilor din Centru: 180-330 + 80% Putere Magică → 145-295 + 60% Putere Magică
    [Ultimată](↓)
    Efect Nou: Ultimata poate fi acum întreruptă de inamic, în timp ce fiecare stack al Pasivei reduce 3% din timpul de reîncărcare al Ultimatei.


[Aulus](↑)
     Îi creștem din nou performanțele lui Aulus spre finalul meciurilor precum și experiența utilizării Atacurilor de Bază, însă îi reducem puțin puterea din începutul jocului.
    [Pasivă](~)
    Atac Fizic pentru fiecare Stack: 9 → 3-9 (crește o dată cu nivelul Ultimatei)
    Penetrare Fizică pentru fiecare Stack: 3 → 1-4 (crește o dată cu nivelul Ultimatei)
    [Abilitatea 1](↑)
    Efect Nou: Elimină efectele de încetinire la activarea abilității.
    [Abilitatea 2](~)
    Atacuri de Bază Îmbunătățite pentru Fiecare Inamic Non-minion Lovit: 2 → 3
    Atacuri de Bază Îmbunătățite pentru Fiecare Minion Inamic Lovit: 0 → 1
    Atacuri de Bază Îmbunătățite Când Niciun Inamic Nu Este Lovit: 1 → 0
    Durata Atacului de Bază Îmbunătățit: 5s → 3s
    Regenerare HP de Bază: 35 → 15
    Daune de Bază: 250-650 → 200-600
    Durata rotirii din timpul atacului a fost ușor redusă.


[Moskov](↑)
     [Atacul de Bază](↑)
    Distanța de Atac: 4,2 → 4,4
    Am remediat o eroare în care distanța de lovire a Atacului de Bază amplificat era mai mică decât a Atacului de Bază obișnuit.
    [Abilitatea 1](↑)
    Cost de Mana: 60-85 → 45-70
    [Abilitatea 2](↑)
    Raza de Acțiune: 4,2 → 4,4
    Daune Inițiale: 140-240 + 40% din Atacul Fizic Total → 300-450 + 60% din Atacul Fizic Total
    Daune Suplimentare: 210-360 + 60% din Atacul Fizic Total → 200-275 + 30% din Atacul Fizic Total
    Durata Stun-ului este acum unică când ținta se lovește fie de eroi inamici fie de obstacole și este de 1,5s.
    [Ultimată](↑)
    Inamicii din spatele țintei principale vor fi și ei încetiniți.
    Efect de Încetinire: 80% timp de 0,8s → 30%-90% timp de 1,5s (crește o dată cu distanța parcursă de săgeată)


[Irithel](↑)
     [Atacul de Bază](~)
    Distanța de Atac: 4,9 → 5,2
    Bonusul Total de Atac Fizic pentru Atacul de Bază (obișnuit sau amplificat): 120% → 105%
    Am remediat o eroare în care daunele lui Irithel erau mai mici atunci când ataca în timp ce se deplasa. Irithel va continua automat atacurile în timp ce se deplasează.
    [Abilitatea 2](↑)
    Viteza de Activare a fost crescută.
    Raza de acțiune a fost crescută cu 20%.
    Efectul de Încetinire: 80% → 40%
    [Ultimată](↓)
    Bonus Viteză de Mișcare: 30-50 → 30


[Popol și Kupa](↑)
     Ne dorim să creștem daunele provocate de Popol și Kupa și să nu mai fie doar un element decorativ pentru coechipieri.
    [Atacul de Bază](↑)
    Distanța de Atac: 4,6 → 5
    [Pasivă](↑)
    Stack-uri ale Însemnului: 4 → 3
    Efect Nou: Abilitățile 2 și 3 adaugă și ele inamicilor.
    Daunele Atacurilor de Bază Amplificate: 200% → 220%
    HP-ul lui Kupa: 1300 + 70% din HP-ul lui of Popol → 2000 + 10 * Atacul Fizic al lui Popol
    [Abilitatea 1](~)
    Daunele lui Popol: 40-130 → 100-190
    Daunele lui Kupa: 200-290 → 120-210
    [Abilitatea 2](~)
    Bonusul de Atac Fizic al Scutului: 120% → 160%
    Procentul de Creștere al Daunelor în Forma Lupului Alfa: 150% → 125%
    Durata Aruncării în Aer: 0,6s → 0,2s
    [Ultimată](↓)
    Efect Eliminat: Kupa beneficiază de Atac Fizic suplimentar cât timp abilitatea este activă.
    Când Kupa lipsește, Popol îl va invoca automat pe Kupa după Retragere (dacă nu este în reîncărcare).


[Natan](↑)
     După cum bine știm, Natan este din viitorul Tărâmului Zorilor, astfel că proprietățile spațiului și timpului present i-au cauzat numeroase probleme. Acum el s-a adaptat și și-a ajustat modul de manipulare al particulelor elementare ceea ce a rezultat în câteva modificări ale abilităților sale.
    [Pasivă](↓)
    100% din Penetrarea Fizică a lui Natan va fi convertită în Penetrare Magică, în timp ce Penetrarea Magică inițială din Embleme și echipament nu va mai avea efect.
    Am eliminat Spada Divină, Sceptrul Geniului, Bocancii Magici și Emblemele Mag și Magică din echipamentul recomandat pentru Natan.
    [Ultimată](↑)
    Timp de Reîncărcare: 37-27s → 33-25s
    Efect Nou: Utilizarea Ultimatei și schimbarea locului cu Clonă Inversă reduce timpul de reîncărcare al Abilităților 1 și 2 cu 50%.
    Blink-ul Ultimatei: Se teleportează pe o distanță fixă (Timp de Reîncărcare: 2s) → Schimbă locul cu Clonă-Inversă o singură dată.
    Am crescut distanța la care se anulează Clonă-Inversă cu 1 metru.


[Kimmy](↑)
     Este timpul ca Țintașii să strălucească, iar Kimmy are nevoie să fie mai bine pregătită pentru confruntările ce vor urma pe Culoarul de Aur.
    [Atacul de Bază](↑)
    Distanța de Atac: 5 → 5,5
    [Pasivă](↑)
    Efect Nou: Kimmy recuperează 15 energie de fiecare dată când ucide un inamic.
    [Abilitatea 1](↑)
    Daune de Bază: 18-28 → 32

 

[Hanabi](↑)
     Deși Hanabi va fi reînnoită în curând, îi vom optimiza și ei câteva valori ale abilităților pentru a fi competitivă la începutul acestui nou sezon.
    [Abilitatea 1](↓)
    Procentul Daunelor pentru Prima Săritură a Lamei: 50% → 40%
    [Abilitatea 2](↑)
    Timp de Reîncărcare: 12-7s → 8-6s
    Daune de Bază: 400-500 → 450-600
    Am remediat o eroare în care daunele erau mici decât descrierea împotriva eroilor inamici.
    Am remediat o eroare în care daunele erau duble împotriva obiectelor invocate.
    [Ultimată](↑)
    Daune de Bază: 400-600 → 600-800


[Brody](↑)
    [Atacul de Bază](↑)
    Distanța de Atac: 4,6 → 4,9
    Daune: 130% din Atacul Fizic Total + 30 * Nivelul Eroului → 140% din Atacul Fizic Total + 35 * Nivelul Eroului
    [Pasivă](↓)
    Însemnul Abisului nu mai poate fi aplicat monștrilor.
    [Abilitatea 1](↑)
    Daune împotriva Minionilor: 50% → 80%
    [Ultimată](↓)
    Daune Pentru Fiecare Stack: 170-290 + 90% din Atacul Fizic Bonus → 136-232 + 72% din Atacul Fizic Bonus

 

[Wanwan](↑)
     Nu intenționăm să o trimitem pe Wanwan către Junglă prin această ajustare, ci doar să reducem puțin diferența dintre ea și ceilalți Țintași în termeni de curățare a Junglei în finalul meciurilor.
    [Pasivă](↑)
    Daune Bonus Împotriva Inamicilor cu Toate Vulnerabilitățile Lovite: 30% → 40%
    [Abilitatea 1](↑)
    Daune de Bază: 100-200 → 120-220
    [Ultimată](↑)
    Efect Nou: Daunele împotriva monștrilor cresc cu 20-40% de fiecare dată când Ultimata este îmbunătățită.


[Karrie](↑)
     [Abilitatea 1](~)
    Sfera se va opri acum la lovirea unui erou inamic iar diametrul acesteia va fi ajustat pentru a corespunde cu efectul vizual.
    Daune de Bază Continue: 100-150 → 150-200
    [Ultimată](↑)
    Procentul Daunelor: 50%-56% → 55%-65%


[Clint](↑)
     Îi îmbunătățim capacitatea lui Clint de a curăța culoarele dar îi reducem ușor daunele când lovește o singură țintă cu toate gloanțele sale.
    [Abilitatea 1](~)
    Bonusul Total de Atac Fizic: 95% → 85%
    Daunele Gloanțelor Ulterioare: Ultimele patru gloanțe provoacă 11%-21% din daunele inițiale → al doilea glonț provoacă 30-55% din daunele inițiale, în timp ce Gloanțele 3-5 provoacă 5% din daunele inițiale.
    [Atacul de Bază](↑)
    Experiența de Utilizare a acestuia a fost îmbunătățită.
    Distanța de Atac: 4,5→ 4,8
    [Atacul de Bază Amplificat](↑)
    Experiența de Utilizare a acestuia a fost îmbunătățită.


[Claude](~)
     Îi creștem lui Claude abilitățile pe culoar, dar îi reducem capacitatea de curățare a Junglei.
    [Abilitatea 1](~)
    Lovirea unui monstru nu mai oferă bonus dublu atributelor.
    Maximul Stack-urilor: 10 → 5
    Efectul Per Stack: 2%-4% → 3%-7%


[Bruno](↑)
     Îi oferim lui Bruno un bonus în Distanța de Atac pentru a-i potența capacitatea de hărțuire în faza de luptă pe culoar.
    [Atacul de Bază]&[Atacul de Bază Amplificat](↑)
    Distanța de Atac: 4,9→ 5,1
    [Ultimată](↑)
    Reducerea Apărării Fizice la Fiecare Stack: 3-9 → 4%-8%


[Yi Sun-shin](~)
     Ne dorim în continuare să îl vedem pe Yi Sun-shin și în Junglă. Această ajustare îi va permite lui Yi Shun-shin să încerce noua armă a lui Aulus.
    [Rol](~)
    Țintaș/Asasin → Asasin/Țintaș


[Granger](↑)
     Ne dorim să îl vedem în continuare pe Granger și în Junglă.
    [Abilitatea 1](↑)
    Efect Nou: Provoacă monștrilor 90 Daune suplimentare.


[Yu Zhong](~)
     Dorim să oferim adversarilor lui Yu Zhong mai mult spațiu de reacție împotriva formei de Dragon Negru a acestuia, astfel că am ajustat capacitatea de atac a acestuia. În compensație, am mărit daunele provocate de Yu Zhong.
    [Abilitatea 1](↑)
    Daune de Bază: 200-380 → 220-400
    [Ultimată](↓)
    Efectul de împingere al Dragonului Negru va avea efect acum o singură dată împotriva aceleiași ținte.


[Chou](~)
     Dorim să oferim adversarilor lui Chou mai mult spațiu de reacție în fața acestuia. În compensație, am mărit considerabil capacitatea lui Chou de a traversa obstacole.
    [Abilitatea 1](~)
    Timpul de reîncărcare al Abilității 2 va fi reinițializat doar după ce a treia utilizare a Abilității 1 lovește un erou inamic.
    Am optimizat distanța de Blink astfel încât Chou poate acum traversa obstacole mai late.
    Am remediat o eroare în care indicatorul distanței nu corespundea cu distanța reală.


[Phoveus](↓)
     Reducem dificultatea de control a lui Phoveus dar îi limităm performanțele în jocurile de nivel înalt.
    [Ultimată](↓)
    Daune de Bază: 660-980 → 600-920
    Timp de Reîncărcare: 50-40s → 45-35s
    Costul de Mana: 90-120 → 70-100

 

[Mathilda](↓)
     Reducem dificultatea de control a Mathildei dar îi limităm performanțele în jocurile de nivel înalt.
    [Abilitatea 1](↓)
    Daune de Bază: 435-685 → 410-660
    Daunele Atacului Ulterior: 35% → 30%
    [Ultimată](↑)
    Timp de Reîncărcare: 40s → 30s
    Durata Stun-ului: 0,6s → 0,4s
    Bonusul de Putere Magică pentru Spirit: 12,5% → 15%
    Bonusul de Putere Magică la Impact: 80% → 120%


[Paquito](↓)
     Campionul pugilist își terorizează în continuare inamicii.
    [Abilitatea 2](↓)
    Timp de Reîncărcare: 7-5s → 8-5,5s


[Tigreal](~)
     [Atribute](~)
    Apărare Fizică de Bază: 25 → 20
    Creșterea Apărării Fizice: 4 → 4,5
    HP de Bază: 2890 → 2690
    Creșterea HP-ului: 272 → 292


[Saber](~)
     [Atribute](↑)
    Creșterea HP-ului: 150 → 165
    [Pasivă](↓)
    Reducerea Apărării Fizice Per Stack: 5-8 → 3-8


[Fanny](↑)
     [Abilitatea 1](↑)
    Costul de Energie: 25 → 18
    Am remediat o eroare în care costul pentru Abilitatea 1 în timpul zborului era incorect.

 

[X.Borg](↓)
     [Abilitatea 1](↓)
    Nu mai încetinește inamicii a căror temperatură a atins limita.

 

III. Eroi Gratis Săptămânal & Aspecte Noi


[Noi Aspecte]
    A 5-a Aniversare Fericită! Aspectul Aniversării de 5 Ani, Miya „Preoteasa Lunii”, va fi disponibil în evenimentele Aniversării de 5 Ani MLBB începând cu 21 Septembrie 2021.

     Paquito „Boxer Underground” va fi disponibil de pe 27 Septembrie. 30%REDUCERE în săptămâna lansării.
     Ruby „Papagalul Pirat” va fi disponibil ca Aspect Starlight începând cu 1 Octombrie.
     Valir „Flacăra Infernală” va fi disponibil în Roata Magică începând cu 16 Octombrie.
     Alpha „Gladiatorul Mării” revine după reînnoire și va fi disponibil în curând.
     Rafaela „Biomedic” revine după reînnoire și va fi disponibil în curând.
    O mulțime de aspecte ale lui Hayabusa, Kagura, Lancelot și Odette revin după reînnoiri și vor fi disponibile în curând.


[Ajustări în Magazinul de Fragmente]
    Ajustări în Magazinul de Fragmente pe 22 Septembrie (Ora Serverului)
    a. Magazinul de Fragmente pentru Aspecte Premium
    Va fi disponibil: Karrie „Lăcusta cu Lame”
    Va fi indisponibil: Eudora „Carnaval de Crăciun”
    b. Magazinul de Fragmente pentru Aspecte Rare
    Vor fi disponibile: Moskov „Comandantul Ochi de Șarpe”, Aurora „Împărăteasa Inimilor Frânte”, Martis „Falcă Sălbatică”, Terizla „Gardianul Abisului”, Freya „Gladiator”.
    Vor fi indisponibile: Angela „Menajeră în Shanghai”, Gusion „Operațiuni Cibernetice”, Harley „Magistrat Regal”, Lancelot „Cavalerul Mascat”, Thamuz „Foc Lichid”.
    c. Magazinul de Fragmente pentru Eroi
    Vor fi disponibili: Alpha, Ruby, Harley, Hylos, Valir, Silvanna
    Vor fi indisponibili: Uranus, Leomord, Roger, Aldous, Lancelot, Sun


[Eroi Gratis]
    8 Eroi Gratis: Ora Serverului 24/9/2021 05:01:00 - 1/10/2021 05:00:00 (Apasă butonul Setări din colțul dreapta-sus al paginii principale pentru a verifica.)
    Carmilla, Leomord, Kadita, Martis, Zhask, Dyrroth, Clint, Baxia
    6 Eroi Suplimentari pentru Membrii Starlight: Mathilda, Faramis, Belerick, Hanzo, Kimmy, Esmeralda


    8 Eroi Gratis: Ora Serverului 1/10/2021 05:01:00 - 8/10/2021 05:00:00 (Apasă butonul Setări din colțul dreapta-sus al paginii principale pentru a verifica.)
    Popol și Kupa, Aurora, Alpha, Harley, Fanny, Hylos, Pharsa, Hilda
    6 Eroi Suplimentari pentru Membrii Starlight: Irithel, Brody, Kagura, Luo Yi, Paquito, Sun


    8 Eroi Gratis: Ora Serverului 8/10/2021 05:01:00 - 15/10/2021 05:00:00 (Apasă butonul Setări din colțul dreapta-sus al paginii principale pentru a verifica.)
    Beatrix, Sun, Hylos, Kaja, Argus, Estes, Carmilla, Akai
    6 Eroi Suplimentari pentru Membrii Starlight: Silvanna, Dyrroth, Yve, Hanabi, Chou, Gloo


    8 Eroi Gratis: Ora Serverului 15/10/2021 05:01:00 - 22/10/2021 05:00:00 (Apasă butonul Setări din colțul dreapta-sus al paginii principale pentru a verifica.)
    Clint, Luo Yi, Faramis, Argus, Minsitthar, Chang'e, Dyrroth, Mathilda
    6 Eroi Suplimentari pentru Membrii Starlight: Franco, Valir, Bane, Hanzo, Ling, Baxia


    8 Eroi Gratis: Ora Serverului 22/10/2021 05:01:00 - 29/10/2021 05:00:00 (Apasă butonul Setări din colțul dreapta-sus al paginii principale pentru a verifica.)
    Khaleed, Hanzo, Cyclops, Khufra, Gloo, Esmeralda, Helcurt, Wanwan
    6 Eroi Suplimentari pentru Membrii Starlight: Claude, Gatotkaca, Rafaela, Yi Sun-shin, Leomord, Jawhead


[S22 First Recharge]
    1. Reîncarcă de orice valoare pentru a revendica gratuit Rama de Profil Prima Reîncărcare din S22!
    2. Reîncarcă de orice valoare pentru a cumpăra Aspectul Exclusiv pentru Prima Reîncărcare din S22 - Fanny „Războinic Imperial”. Doar 50 de Diamante după reducere!
    3. Reîncarcă timp de 3 Zile pentru a cumpăra un Card de Schimbare a Numelui (7-Zile). Doar 50 de Diamante după reducere!


IV. Ajustări ale Câmpului de Luptă


[Embleme]
    [Emblema Personalizată de Țintaș](~)
    Am schimbat al doilea talent din al doilea nivel: Măiestrie (Reducere CD +5%) → Agilitate (Viteză de Mișcare +6%)


[Vrăji de Luptă]
    [Regenerare](~)
    Efectul de Regenerare nu mai este întrerupt de daunele primite de la monștri sau minioni.
    [Execuție](~)
    Daune: 200 + 20 * Nivelul Eroului + 10% din HP-ul Pierdut de Țintă → 100 + 10 * Nivelul Eroului + 13% din HP-ul pierdut de Țintă


[Echipament]
    [Imortalitate](↑)
    Dorim să oferim o șansă de supraviețuire jucătorilor înviați de Imortalitate în fața Vrăjii de Luptă Execuție.
    Pasivă Unică - Nemuritor
    HP Obținut După Înviere: 15% → 16%
    [Cuirasă Antică](~)
    Majoritatea obiectelor de echipament de Apărare Fizică contracarează eroii cu Atacuri de Bază, astfel că am ajustat condiția de declanșare a Cuirasei Antice pentru a o distinge dintre toate echipamentele de Apărare Fizică.
    Regenerare HP: 2 → 4
    Pasivă Unică - Descurajare: Când ești lovit de Atacul de Bază al unui erou inamic, îi reduce acestuia Atacul Fizic cu 10% → Când ești lovit de abilitatea unui erou inamic, îi reduce acestuia Atacul Fizic cu 8%
    [Armură de Război](~)
    Pasivă Unică - Descurajare: Când ești lovit de Atacul de Bază al unui erou, îi reduce acestuia Atacul Fizic cu 6% → Când ești lovit de o abilitate a unui erou inamic, îi reduce acestuia Atacul Fizic cu 5%.
    [Șoapta Vântului](↑)
    Costul de Achiziție redus cu 50.
    [Furia Războinicului](↑)
    Costul de Achiziție redus cu 100.
    [Toiagul Auriu](↑)
    Costul de Achiziție redus cu 100.


[Turnuri]
    Raza de Atac și Protecție a Turnurilor: 5 → 5,3
    Reducerea Daunelor Primite de Către Turnurile Exterioare din Atacuri la Distanță Când Scutul de Energie Este Activ: 60% → 30%.


[Junglă]
    Vraja de Luptă [Retribution]
    Reducerea Daunelor: 50% → 40%
    Pasiva Echipamentului [Vânător]
    Daune Pe Secundă: 50 + 5 * Nivel → 4 * Nivel + 4% din HP Max (daunele cresc cu 100% pentru non-Țintași)


    [Monștri și Minioni]
    1. Am redus Atacul Fizic al unor monștri (Buff-ul Portocaliu, Buff-ul Violet și Rockursa) cu 40% în începutul meciurilor, în timp ce atributele acestora după minutul 12 rămân neschimbate.
    2. Am mărit HP-ul monștrilor obișnuiți cu 25%, iar HP-ul Lord-ului și al Țestoasei cu 5%.
    3. Am mărit Creșterea HP-ului Minionilor Melee și a celor cu lovituri la. distanță cu 20%.
    4. Am mărit Creșterea HP-ului Minionilor de Asalt cu 30% dar le-am redus HP-ul de Bază cu 15%.
    5. Am mărit HP-ul de Bază al Minionilor speciali de Asalt de pe Culoarul de Aur cu 20% și recompensa în Aur pentru uciderea acestora cu 10%.


[Sistemul de Asistări]
    Am optimizat sistemul de asistări, sperând să îmbunătățim experiența de joc a celor ce aleg eroi de tip Suport. Acum și creșterea atributelor aliaților sau reducerea atributelor inamicilor va oferi asistări (e.g. Abilitatea de Roaming - Încurajare, Obiectele de Echipament cum ar fi Dominația Gheții, etc.)


V. Noi Funcții & Evenimente


[Modul Ranked]
    a. S21 se va încheia pe 24/09/2021 la ora 23:59:59 (Ora Serverului).
    b. Jucătorii cu rank-ul Maestru sau mai bun pot revendica aspectul lui Gord „Noul Baron” drept recompensă pentru Încheierea Sezonului.
    c. S22 va începe la ora 02:00:00 pe 25/09/2021 (Ora Serverului).


[Sistem]
    1. Aspectul Exclusiv în Sistemul Scorului de Credit —Silvanna „Polițist din Viitor” va fi disponibil de pe 25 Septembrie, ora 00:00, când vei putea vedea și regulile detaliate în pagina Scorului de Credit.
    2. Sistemul de Familiaritate este acum disponibil: Poți stabili afinități cu prietenii tăi îndată ce îndeplinești cerințele de Familiaritate. Există patru tipuri de afinități: Parteneri, Frați, Cei Mai Buni Prieteni și Confidenți. Nivelul de Familiaritate poate fi crescut prin finalizarea de meciuri împreună și prin oferirea de cadouri. O dată cu creșterea nivelului de Familiaritate, va crește gradual și nivelul afinității, deblocând astfel beneficii inclusiv o pictogramă specială pe ecranul de încărcare al meciurilor dar și posibilitatea de împărțire a eroilor.

VI. Ajustări de Sistem


    1. Acum poți accesa toți eroii în Baza de Antrenament, însă eroii noi vor fi disponibil doar după un anumit timp de la lansarea acestora.
    2. Un meci nu va mai putea fi declarat invalid când joci într-o echipă prestabilită de 5 jucători. Am remediat de asemenea o eroare în care jucătorii ce erau inactivi sau deconectați nu erau pedepsiți uneori în cazul meciurilor invalide.
    3. Paginile Sistemului Scorului de Credit au fost reînnoite.
Emote-ul de Luptă anterior „Insignă de Credit” a fost înlocuit cu „Polițist din Viitor” (animație actualizată), iar Scorul de Credit necesar pentru deblocarea acestuia a fost redus de la 110 la 105.


[Optimizări în Interfața Jocului]
    [Am simplificat Interfața Principală]
    Am simplificat părți din zonele funcționale pentru ca interfața principală să fie mai concisă, mai clară și mai ușor de parcurs.


    [Îmbunătățiri ale Stilurilor]
    Am optimizat interfețele în ceea ce privește culorile, fundalurile, denumirile, etc. și am adăugat un sistem zi/noapte în interfața principală pentru a îmbunătăți calitatea vizuală generală.


    [Îmbunătățirea Efectelor Speciale]
    Am adăugat și optimizat efectele și animațiile tranzițiilor astfel încât tranziția între interfețe să fie una naturală și fluidă..


    [Îmbunătățirea Efectelor Audio]
    Am regândit efectele audio în interfața principală și la intrarea pe câmpul de luptă și am ajustat și alte efecte audio din interfețe pentru o experiență auditivă cât mai realistă.


    [Îmbunătățirea Interacțiunilor]
    Acum poți glisa pentru a schimba hărțile și apasă pe una dintre acestea în pagina de Alegere a Modului pentru a intra direct în Lobby..


[Alte Optimizări de Sistem]
    Am organizat și sortat informațiile funcționale ale unor sisteme, am simplificat o parte din textul acestora pentru o înțelegere mai ușoară și am optimizat calitatea vizuală generală.
    1. Am integrat Cufărul Gratuit în Sarcinile Zilnice iar numărul de Cufere Gratuite disponibile este acum afișat. Există acum și un buton Revendică Tot în pagina Sarcinilor Zilnice pentru o revendicare mai ușoară a recompenselor.
    2. Am combinat butoanele eSports și Competiții din interfața principală.
    3. Am adăugat noi caracteristici Inventarului: Acum poți vedea obiectele Obținute Recent, poți Vinde Grupat și poți Utiliza Grupat obiecte (până la 20 de fiecare dată).
    4. Am optimizat chenarele obiectelor pentru a sublinia calitatea acestora.
    5. Am optimizat afișarea profilului prietenilor și am adăugat afișarea Titlului Zonal.
    6. Am adăugat butonul Restrânge la Lista Prietenilor din interfața principală și am simplificat operațiunea de schimbare între Toți prietenii și cei Online.
    7. Am optimizat organizarea funcțională în Lobby și am mutat toate funcțiile de invitare în echipă în interfața principală a Lobby-ului astfel încât să poți invita jucători dintr-o singură atingere.
    8. Am adăugat funcția „Așteaptă-mă” atunci când primești invitații în echipă.
    9. Am ajustat interacțiunile din interfața Clasamentelor. Acum poți vizualiza informații despre jucătorii din Clasamente, iar portretele acestora sunt acum afișate în meniul Eroi și Clasamente Locale pentru o experiență imersivă.
    10. Am optimizat interacțiunea și calitatea vizuală a interfaței Istoric și am adăugat o funcție care îți permite să schimbi între afișarea orizontală și cea verticală.
    11. Am ajustat interfața de Chat pe jumătate de ecran, am adăugat mai multe emoticoane și am unit canalul Echipei cu cel de Recrutare Coechipieri.
    12. Timpul de Reîncărcare al Vrăjilor de Luptă este acum afișat pe Tabela de Scor din timpul meciurilor.
    13. Harper a primit un aspect nou-nouț.
    14. Am optimizat interacțiunile din pagina Eroului și am adăugat butonul Restrânge. Prețul sau metoda de obținere a aspectului/eroului afișat apare acum în josul paginii.
    15. Am schimbat descrierile atributelor aspectelor în tag-uri. Acum poți apăsa pe un tag pentru a vedea respectivele descrieri.
    16. Am optimizat fereastra de tip pop-up pentru achiziția eroilor/aspectelor precum și experiența interactivă pentru achizițiile în dublă monedă.
    17. Am optimizat afișajul îmbunătățirii aspectelor.
    18. Am reînnoit paginile Magazinului, Reîncărcărilor și ale Evenimentelor și le-am configurat pe tot ecranul.
    19. Am optimizat efectele de tranziție ale paginilor din Codul de Măiestrie.
    20. Am mutat Modul Brawl în cadrul Modurilor Arcade dar am păstrat harta de nisip în interfața principală.
    21. Muzica de fundal din interfața principală poate fi acum personalizată în setările de Sunet.


[Ajustări în Transformers: Vopsea de Luptă]
     Am efectuat următoarele optimizări pentru a îmbunătăți experiența voastră în evenimentul Transformers: Vopsea de Luptă:
    1. Spray-urile Transformers în Exces (inclusiv cele deținute și cele pentru aspectele deja obținute) vor fi automat convertite în numărul corespunzător de Spray-uri Energon.
    2. Spray-urile Transformers pe care nu le deții pot fi schimbate direct în Atelier.
    3. Am adăugat un Memento pentru Tichete. Un punct roșu va fi afișat ca indicator dacă ai Tichete Transformers neutilizate. Poți bineînțeles să dezactivezi această opțiune manual.
    4. Alte optimizări ale experienței


[Ajustări pentru Roata Magică]
     Roata Magică va fi reînnoită și îmbunătățită pe 16 Octombrie la ora 00:00, iar noul Aspect Legendar al lui Valir, „Flacăra Infernală”, va fi disponibil în Magazinul Magic. Actualizarea conține:
    1. 20% Reducere pentru rotirile la Roata Magică când utilizezi Diamante și Cristale Aurora în perioada 16-19 Octombrie.
    2. Noul aspect Legendar al lui Valir, „Flacăra Infernală”, va fi disponibil în Magazinul Magic.
    3. Am îmbunătățit recompensele pentru Totalul de Săptămânal de rotiri precum și lista de premii pentru Roata Magică.
    4. După reînnoire, Punctele Magice anterioare și totalul săptămânal de rotiri vor fi păstrate, însă nu vei putea revendica recompensele deja revendicate pentru numărul total de rotiri.


VII. Remedieri ale Erorilor & Optimizări ale Jocului


    1. Am remediat o eroare în care HP-ul lui Kupa era actualizat incorect sau nu era actualizat deloc în anumite circumstanțe.
    2. Am remediat o eroare în care Kupa nu putea beneficia de Penetrarea Fizică și alte atribute avansate în anumite circumstanțe.
    3. Am remediat o eroare în care Abilitatea 2 a lui Yve nu beneficia de Penetrarea Magică.
    4. Am remediat o eroare în care scutul de la Ultimata lui Claude nu putea strânge stack-uri.
    5. Am remediat o eroare în care al doilea atac al Abilității 2 a lui Odette nu fixa corespunzător țintele.
    6. Am optimizat direcția de ochire a Ultimatei lui Beatrix (Renner): Jucătorii adverși vor vedea acum o linie clară de atenționare.
    7. Am optimizat algoritmul penetrărilor în situații limită: când apărarea inamicului este negativă, procentul de penetrare nu va mai avea efect (adică, de acum nu va mai reduce daunele primite de inamic).
    8. Am optimizat regulile de calcul al Aurului echipei atunci când vinzi echipament: acum, Aurul rambursat la vânzarea obiectelor de echipament nu mai este adăugat la Aurul total al echipei.
    9. Am optimizat afișajul abilităților pentru numeroși eroi.
    10. Am remediat o eroare în care Popol și Kupa și Sun puteau beneficia de buff-ul Încălțămintei de Roaming în Modul Custom 1v1.
    11. Am modificat rolurile eroilor următori din Tank în Tank/Suport: Tigreal, Akai, Franco, Khufra și Atlas.

You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-12-8 05:45 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list