Mobile Legends: Bang Bang

Forgot password?
 Register now.
View: 708|Reply: 8
Collapse the left

[Hata Raporu] Lütfen yardım edin

[Copy link]
Post time 2022-2-24 08:15 AM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Merhabalar , hesabım 29.01.2022'de saldırıya uğradı ve hesabımı ele geçiren kişi, hesabımda oynadığı süre boyunca map hack kullanmış. Hesabımı geri almak için mobile legends'a ulaşmaya çalıştım ve neredeyse 2 hafta bekledim, ardından nihayet 17.02.2022'de hesabımı aldığımda map hack kullanmaktan yasaklandığımı öğrendim. İtiraz etme şansım oldu, map hack kullanmadığıma dair rapor istendi, ben de itiraz ettim ama reddedildim. Hesabımı geri almak için birçok kimlik doğrulama sürecinden geçmeme rağmen neden reddedildiğimi anlamakta gerçekten zorlanıyorum ve yardım ekibi hesabımın saldırıya uğradığını ve tüm bu süre boyunca oynayanın ben olmadığımı bilmeli. hack kullanıldı. Kalpten yemin ederim ki hack'i ben yapmadım, oynadığım 4 yıl boyunca hiç bir hack türü kullanmadım. Lütfen itirazımı tekrar gözden geçirin ve hesabımı geri almama yardım edin.
 Author| Post time 2022-2-27 02:24 AM | Show all posts
Yetkili kimse yok mu acaba ? bu kadar büyük kitlesi olan bir oyunun bu kadar kötü bir müşteri hizmetleri olmamalı bence burada yok mu admin falan ilgilense mesela ?
hesabım çalındı ve geri almak için haftalarca uğraştım ve hesabımı kurtardığımda karşıma çıkan manzara hesabını yasaklandı , hileyi kullanan kişi ben değilim ve hile hesap çalındıktan sonra kullanılmış orada hesabın nereden girildiği hangi ülke hangi cihaz belli değil mi ip adresini göremiyor musunuz acaba ?
bu kadar sorumsuzluk olamaz yani lütfen bir an önce benimle iletişime geçin.
Post time 2022-3-5 05:43 PM | Show all posts
Merhaba. Sana olanlar için gerçekten üzgünüm. Bildiğim kadarıyla hesabınızı çalan kişi hack kullanmışsa, hesabı geri alsanız bile banlanma şansınız yok...Çünkü hesapta kim tarafından kullanılırsa kullanılsın hack kullanılmış. Şu anda yapabileceğim tek şey, bu durumda yapılacak bir şey olup olmadığını sormak ve bir cevapla geri dönmek.
 Author| Post time 2022-3-11 12:08 AM | Show all posts
shinee. replied at 2022-3-5 05:43 PM
Merhaba. Sana olanlar için gerçekten üzgünüm. Bildiğim kadarıyla hesabınızı çalan kişi h ...

bir gelişme var mıdır acaba ?
 Author| Post time 2022-3-11 08:38 AM | Show all posts
shinee. replied at 2022-3-5 05:43 PM
Merhaba. Sana olanlar için gerçekten üzgünüm. Bildiğim kadarıyla hesabınızı çalan kişi h ...

29.01.2022'de hesabım çalındı ve 2,5 hafta uğraştım hesabımı almak için sonunda 17.02.2022'de hesabımı kurtardım. ne güzel mutlu mutlu hesabıma girdim ve karşımda hesabınız yasaklandı uyarısı çalan kişi map hack kullanmış ve 10912 gün banlanmışım. İtirazda bulundum fakat bi geri dönüş olmadı sonuçta hesabım çalındığı girilen cihaz ve ip adresleri belli olması lazım çalan şahısın kullandığıda belli o tarihte 2018 yılından beri kullanmakta olduğum hesabım emeğim ve şuan yeni bir hesap alıcak ve ya yeniden bir hesap kurucak maddi durumumda yok hesabım için bana yardım edersen cidden çok mutlu olurum.
Post time 2022-3-11 02:19 PM | Show all posts
Merhaba. Yani cevap şudur: "Hayır. Hesapta hack davranışı olduğu sürece, hesabın sahibi veya sahibi ne olursa olsun hesabın banlanması kaldırılamaz." Gerçekten üzgünüm...
Post time 2022-3-11 11:00 PM | Show all posts
At yalanı ziksinler inananı :D

Maphack kullanmamismis  hesabi calan kisi kullanmismis onun sucu yokmusmus.

Herkes mal sen uyanıksın.Maphack icin param yok demis.Nerden biliyon maphackin paralı olduğunu ? Kolpaci olduğu burdam belli.İyi olmuş hadi uza.
Post time 2022-3-12 04:22 PM | Show all posts
Hack'i kullanmadığını biliyorum. Hesabı çalan kişinin onu kullandığını biliyorum. Ama yapacak bir şey yok, sordum...hesapta hack kullanılmış, kim kullanırsa kullansın...
 Author| Post time 2022-3-19 08:26 PM | Show all posts
Gannicus27 replied at 2022-3-11 11:00 PM
At yalanı ziksinler inananı :D

Maphack kullanmamismis  hesabi calan kisi kullanmismis onun sucu y ...

map hack için değil yeni hesap almak için yazıyor orda akıl yoksunu okumayı öğren önce , hesabımın çalındığı tarihler belli kullanıldığı tarih belli andaval ne konuşuyosun sen ?
Shinee bunun kontrolünü yaptı yazılanları düzgün okursan görürsün Gannicus27.
Kişi kendinden bilirmiş işi :)
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2023-3-27 01:42 PM GMT+8