Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 2048|Reply: 9
Collapse the left

Guide Miya Solo Lord

 Close [Copy link]
Post time 2017-1-16 12:25 AM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by omegametal at 2017-1-19 01:20

nih urutan item yang selalu ku beli, tingkat lifesteal yang pasti bisa culik roaming,
kalo lawan tanker usahakan jaga jarak,
spell yang ku pake Purify

this is my build that i always use for high lifesteal and for kill steal 1v1 when u roaming,
effort when u wanna kill tanker, please effort ur range
my spell Purify
"use DAMAGE, DASH"

dan ini hasil yang ku dapat dan dapat hasil win rate 87% MVP LEGENDARY, yah walaupun baru 16x match, tapi tingkat keberhasilan cukup tinggi menurut gw
silahkan di coba :D
this is my result for using this item, 87% win rate MVP and LEGENDARY, even just still 16x match... but this build have high rate to win,,
have a try,,
semoga thread ini bermanfaat,update winrate


replay video uploaded full game and my others MVP play
https://www.youtube.com/watch?v=p3IJEX0pm_M << my 1st pentakill with lifesteal build
https://www.youtube.com/watch?v=4Jap4qUsng8 << life steal build 1v3

update :: history play malam ini 5x [1lose 4 win]
update gameplay >>> :: https://www.youtube.com/watch?v=e_dEyv0khjs&t=83s
Post time 2017-1-16 01:57 AM From mobile phone | Show all posts
Why would you put your post name in English and then make the entire post a different language...
Post time 2017-1-16 01:57 AM From mobile phone | Show all posts
Ga ada ssnya bro?
 Author| Post time 2017-1-18 12:53 AM | Show all posts
XxHoMeRxX replied at 2017-1-16 01:57
Why would you put your post name in English and then make the entire post a different language...

ah yeah,,
sorry i will make english translation to :)
 Author| Post time 2017-1-18 12:56 AM | Show all posts
untuk teman2 yg laen ntar gw buatin replay barusan gw maen 1v2 (yunzhao +bane) dan gw masih bisa win hehe :lol
i will post the replay win 1v2 (yunzhao+bane) and i win with this build, coming soon ya ^^
 Author| Post time 2017-1-18 01:38 AM | Show all posts
-Ang replied at 2017-1-16 14:58
kalo menurut gw si, semua tergantung kerja sama team..

jika ada team yg feeder, sejago apa pasti ka ...

tapi yah, kemungkinan menang masih ada,,
karna gw sering comeback dengan build ini,, :D
 Author| Post time 2017-1-18 01:40 AM | Show all posts

bntar lagi mau upload replay gw nih jadi tenang aja :D
Post time 2017-1-18 03:17 AM | Show all posts
Hahaha nice bro cuman mana videonya haha
 Author| Post time 2017-1-18 05:08 AM | Show all posts
Dietodhit replied at 2017-1-18 03:17
Hahaha nice bro cuman mana videonya haha

cek di atas mas bro udah di upload :D
yah menurut gw itu paling enak build miya,,
purified biar gak ke stun,,
:D
 Author| Post time 2017-1-18 05:08 AM | Show all posts
Dietodhit replied at 2017-1-18 03:17
Hahaha nice bro cuman mana videonya haha

cek di atas mas bro udah di upload :D
yah menurut gw itu paling enak build miya,,
purified biar gak ke stun,,
:D
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2023-1-29 11:04 AM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list